Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Dagens retail-ligning: VM = UX+UI IRL"

- Stine Grubbe, Rådgiver og Foredragsholder
Læs bloggen her

Styrker organisationen med profil fra Bestseller





Tirsdag den 22 oktober 2019 kl. 09:22 af: Kristian Holgersen - 0

Tiden er kommet til at styrke HR-satsningen. Derfor ansætter kendt spisekæde nu en profil med erfaring fra Salling Group og Bestseller.

Snart får 38-årige Morten Max ansvaret for de mere end 700 medarbejdere og ledere i Restaurant Flammen.

Fra den 1. november har han nemlig første dag som HR Manager i virksomheden, som har i alt 16 restauranter.

- Som led i Flammens strategi har vi brug for at styrke hele det strategiske indsatsområde inden for HR, og vi mener, at Morten Max er den rette til at drive den udvikling, vi ønsker for vores medarbejdere, siger Piet Klein i en pressemeddelelse. Han har været administrerende direktør siden foråret.

Hos Flammen skal Morten Max sørge for at optimere rekrutteringen, strukturere udviklingen af medarbejderne og samtidig sørge for at styrke tilfredsheden.

Prøver sig af i ny branche

Udover at have skrevet blogindlæg her på Detailfolk, så har Morten Max flere års erfaring fra ledende stillinger i detailhandlen at trække på.

Han kommer direkte fra et job som Retail Leadership Responsible i Jack & Jones, som hører under Bestseller, og har tidligere været 12 år hos Salling Group, fremgår det af cv’et på LinkedIn.

Men restaurationsbranchen er faktisk ukendt terræn.

- Jeg elsker en god grillbuffet, men jeg er ikke selv særlig dygtig til at lave mad, siger Morten Max og fortsætter:

- Til gengæld er jeg god til mennesker og til at skabe rammerne for, at de har de godt og kan præstere deres bedste hver dag.

Nye tiltag skal styrke regnskabet

Efter en årrække med tocifrede millionoverskud fik kurven et knæk i årsregnskabet for 2018. Det samlede resultat endte på blot 1,5 millioner kroner - omkring 13 millioner mindre end året før.

Omkostninger til afskedigelsen af den tidligere administrerende direktør og en varm sommer, var med til at skære skiver af indtjeningen, lyder ledelsens forklaring i årsrapporten.

I år har Restaurant Flammen igangsat en række initiativer såsom brunch, take away og flere restaurantåbninger. Efter planen skal det sætte positive spor i de næste regnskaber.

- Ledelsen har store forventninger til ovenstående og andre initiativer, hvor den økonomiske effekt forventes at indtræde delvist i 2019 og fuldt ud fra 2020 og fremefter, skrives der i ledelsesberetningen.

Der forventes mindst en fordobling af resultatet før skat for 2019.

LÆS OGSÅ: Flammen går hårdt i kødet på konkurrent



Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)



Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:



Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)






Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD