Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Flammen finder ny topchef hos Dyne-Larsen

Piet Klein (tv.) og familien Sunddal.




Torsdag den 28 marts 2019 kl. 10:07 af: Kristian Holgersen - 0

Restaurantkæden har sin nye topchef på plads. Han skal indfri vækstplaner i Danmark og udlandet.

43-årige Piet Klein går fra at være kædedirektør for Lars Larsens møbelkæder Ilva og IDdesign til at blive administrerende direktør for Restaurant Flammen.

Direktørstolen i restaurantkæden har været ledig siden september, hvor Elias Grøftholdt Tychsen stoppede efter en gensidig aftale med bestyrelsen. På tærsklen til endnu en ekspansion var der brug for at lade friske kræfter overtage styringen, lød begrundelsen.

- Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, siger Piet Klein i en pressemeddelelse. Han har første arbejdsdag 1. april.

- Og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden både i Danmark og i Tyskland, hvor vi vil videreudvikle forretningsmodellen og øge tyskernes kendskab til vores koncept, fortsætter han.

Satsning på Tyskland

Sidste år åbnede Restaurant Flammen i Hamborg. Det var kædens første stik uden for landets grænser, og efter planen skulle der være flere tyske restauranter på vej.

Men også i Danmark, hvor Restaurant Flammen allerede har 15 restauranter, er der mere at hente.

- Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser, siger Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien.

- Vi ser et super match i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen.

Overskuddet halveret

Selskabet bag Restaurant Flammen - Rosenfeldt og Sunddal Holding ApS - har gennem flere år kørt med solide overskud.

I regnskabet for 2017 står bundlinjen da også skrevet med sort, men beløbet på 14,5 millioner kroner er kun halvt så højt som året før.

Alligevel vender ledelsen tommelfingeren op, fordi året har budt på flere større udgifter. Det gælder blandt andet nye restauranter i København, Næstved og Viborg.

- Der er tilmed anvendt ressourcer til en dybdegående markedsundersøgelse af det tyske marked, som på nuværende tidspunkt er startet op med 1 restaurant i Hamburg, fremgår det af ledelsesberetningen.

LÆS OGSÅ: Bøfkæde går tilbage - men tjener stadig millioner



Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)



Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:



Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)






Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD