Bøfkæde går tilbage - men tjener stadig millioner
Restaurantkonceptet er velkendt og veltestet af konkurrenten. Og så er det stadig en kilde til at tjene millioner af kroner.
Det går udmærket for bøfkæden Restaurant Ilden, der slår sig op på at sælge grill- og salatbuffetter.
Kæden, hvis koncept til forveksling ligner konkurrenten, Restaurant Flammen, kommer igen i år ud med et million-overskud. Det viser regnskabet fra 2017/2018.
Overskuddet er dog noget mindre end sidste år.
- Årets bruttofortjeneste udgør 6.916.575 kr. mod 8.300.550 kr. sidste årr. Det ordinære resultat efter skat udgør 2.377.640 kr. mod 3.019.844 kr. sidste år, skriver virksomheden i sit regnskab.
Restaurant Ilden har lige nu restauranter i Næstved, Roskilde og København. Kæden har planer om at udvide med endnu en restaurant i Odense til sommer.
LÆS OGSÅ: Bøfkæde vil prøve nyt koncept efter meget hårdt 2018
Flere detailnyheder | Gå til forsiden |
Afstemning
Seneste nyheder
Netbutik køber virksomhed kendt fra DR-program
Kaffebutik bliver til en lille kæde
Danske stormagasiner satser på eksklusivt genbrug
Elev fra Matas løber med førstepladsen ved Fagprøveprisen
Ruller nyt smileymærke ud i landets butikker
Se de tre stærke prismodtagere ved årets Danish Retail Award
Fastholder mål om 40-50 butikker på dansk grund
Overtager ejerskab af møbelkæde for 1 krone
Seneste afstemninger
(Primært specialhandel) Hvordan er salget gået i første kvartal af 2023?
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Seneste blogindlæg
Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt?
”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne
Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!
Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter