Topchefen for sønderjysk bøfkæde stopper
Han har været med i mange år. Men topchefen for sønderjysk bøfkæde kommer ikke til at føre vækstplanen videre.
Efter cirka seks år stopper Elias Grøftholdt Tychsen som administrerende direktør hos Restaurant Flammen. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Han kalder sin ansættelse for en "fantastisk rejse." Men på tærsklen til endnu en ekspansion er der brug for at lade friske kræfter overtage rorpinden. Sådan lyder en aftale mellem ham og bestyrelsen.
- Med Elias Grøftholdt Tychsen i spidsen har Flammen vokset sig til en stor og økonomisk stærk virksomhed, som nu også opererer på tværs af landegrænser, siger Ketty Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien bag restaurantkæden.
- Men som et led i virksomhedens ekspansion har vi nu nået en størrelse, hvor vi søger en profil til direktørposten, som kan indfri den vækstplan og den fortsatte rejse, som vi har planer om for Flammen i både Danmark og uden for landets grænser, fortsætter hun.
Restaurant Flammen har lige nu 15 restauranter og bevægede sig tidligere på året syd for grænsen med en restaurant i tyske Hamborg.
Midlertidig afløser fundet
Indtil den nye administrerende direktør er fundet, bliver Flammens HR-chef, Christian Damgaard Lund, konstitueret i stillingen. Han har været en del af virksomheden siden 2009.
- Han har et stærkt personalefokus og kender både virksomheden og branchen til fingerspidserne. Han har således et stærkt afsæt for at drive virksomheden, indtil vi kan sætte navn på en ny direktør, siger Ketty Rosenfeldt Sunddal.
En af Elias Grøftholdt Tychsens sidste projekter var indgåelse af lejekontrakten til Flammens restaurant nummer 16 i Glostrup. Den opgaver er nu givet videre.
- Jeg har på egen hånd oplevet at været en del af den flotte udvikling, som Flammen har været igennem, og jeg er stolt af, at jeg har hele ejerkredsens opbakning, indtil en ny direktør er fundet, Christian Damgaard Lund.
Overskuddet halveret
Selskabet bag Restaurant Flammen - Rosenfeldt og Sunddal Holding ApS - har gennem flere år kørt med solide overskud.
I regnskabet for 2017 står bundlinjen da også skrevet med sort, men beløbet på 14,5 millioner kroner er kun halvt så højt som året før.
Alligevel vender ledelsen tommelfingeren op, fordi året har budt på flere større udgifter. Det gælder blandt andet nye restauranter i København, Næstved og Viborg.
- Der er tilmed anvendt ressourcer til en dybdegående markedsundersøgelse af det tyske marked, som på nuværende tidspunkt er startet op med 1 restaurant i Hamburg, fremgår det af ledelsesberetningen.
Flere detailnyheder | Gå til forsiden |
Afstemning
Seneste nyheder
Netbutik køber virksomhed kendt fra DR-program
Kaffebutik bliver til en lille kæde
Danske stormagasiner satser på eksklusivt genbrug
Elev fra Matas løber med førstepladsen ved Fagprøveprisen
Ruller nyt smileymærke ud i landets butikker
Se de tre stærke prismodtagere ved årets Danish Retail Award
Fastholder mål om 40-50 butikker på dansk grund
Overtager ejerskab af møbelkæde for 1 krone
Seneste afstemninger
(Primært specialhandel) Hvordan er salget gået i første kvartal af 2023?
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Seneste blogindlæg
Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt?
”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne
Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!
Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter