Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bøfkæde vil prøve nyt koncept efter meget hårdt 2018

Billedet er fra A Hereford Beefstouws Instagramprofil.




Thursday den 13 December 2018 kl. 10:46 - Kilde: Finans

Tiderne og vejret har betydet, at bøfkæde indkasserer sit første underskud. Ejerne vil forsøge sig med nyt koncept.

Restaurantkæden A Hereford Beefstouw har haft et hårdt 2018. Det fortæller direktør Lars Damgaard til Finans.

Han forventer derfor at kæden, som blev startet i 1988, vil give underskud i 2018 for første gang.

- Det har været en usædvanligt behagelig sommer for nogle. Men for os, der ikke rigtig har restauranter ved vandet eller udeservering, har den været ualmindeligt hård at komme igennem, og det har betydeligt alvorlig omsætningsnedgang over stort set hele linjen, siger Lars Damgaard til Finans.

Derudover er det blevet mindre populært at spise oksekød, fordi forbrugerne er blevet mere opmærksomme på, at det skaber stor klimabelastning.

Derfor vil direktøren forsøge sig med et nyt koncept, som han dog ikke vil løfte sløret for endnu.

- Vi har noget i støbeskeen, hvor vi vil tage en af vores restauranter og bruge den som springbræt for lanceringen af et nyt koncept, siger Lars Damgaard.

LÆS OGSÅ: Hele toppen i Jensens Bøfhus skiftes ud

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD