Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Stort madmarked åbner snart på Vesterbro

Tirsdag den 3 januar 2017 kl. 09:15 af: Lise Møller Schilder - 0

En konkurrent til Torvehallerne i København slår snart dørene op. Det store madmarked ligger på Vesterbro og rummer 62 stader.

Der er så stor efterspørgsel efter madvarer af høj kvalitet i København, at der sagtens kan være plads til to store madmarkeder. Det vurderer grundlæggerne af et nyt madmarked, som åbner den 26. januar.

Markedet hedder Westmarket og kommer til at ligge på Vesterbro i den bygning, som lige nu hedder Toves Galleri. Toves Galleri har i mange år været et shoppingcenter næsten uden butikker. Men det ændrer sig den 26. januar.  

- WestMarket bliver et fødevaremarked med plads til det hele. Specialbutikker med friske fødevarer, cafeer, pop-up restauranter og udskænkningssteder. Det er her, københavnerne i fremtiden skal kombinere madindkøb, madoplevelser og sociale aktiviteter, skriver Westmarket på sin hjemmeside.

Westmarket har tidligere meldt ud, at der åbner 62 stader, men på hjemmesiden skriver Westmarket, at der kommer til at være 60-80 stader, så der er mulighed for, at der åbner nye stader efter åbningen.

Forsinket start

Egentlig var det meningen, at Westmarket skulle åbne i november i år, men da alting ikke var helt på plads, blev åbningen skudt til januar. 

Idéen er, at markedet skal kunne konkurrere med de populære Torvehaller, der ligger ved Nørreport Station. Det betyder også, at priserne vil være en anelse lavere. 

- Vi har talt meget med staderne i Dining-området, og de er meget fokuserede på, at priserne skal være konkurrencedygtige, sagde direktør, Christian Kofoed, til Politiken i september sidste år.

Ifølge Mediet Food Supply er der brugt 35 millioner kroner på ombygningen af Toves Galleri. Westmarket regner med, at der vil være omkring 3 millioner besøgende om året. Den forventning bygger man på, at der vil være en befolkningstilvækst på Vesterbro på 29 procent frem mod 2025. 

LÆS OGSÅ: Tivoli løfter sløret for nyt madmarkedFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD