Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Storcenter fejrer 40 år med millioninvestering og luksus

Centerdirektør Torben Schwabe fejrer Lyngby Storcenters fyrre års fødselsdag, ved at varsle millioninvesteringer, samt øget fokus på kunder og luksus.
Foto: Kenneth ScherTorsdag den 3 oktober 2013 kl. 09:39 af: Dennis Clausager - 0

Investeringer i millionklassen og strategisk fokus på luksus. Sådan fejrer et af Danmarks første og største shopping-centre de første fyrre år.

Da Lyngby Storcenter den 3. oktober i 1973 slog dørene op, til det der på daværende tidspunkt var Nordeuropa's største butikscenter, var inspirationen de amerikanske "mall's". Det betød blandt andet, at centret bød kunderne velkommen med  supermarkeder, specialbutikker, biograf, teater, restauranter og ikke mindst et underjordisk parkeringsanlæg – alt sammen samlet under ét tag.

Siden åbningen har centret udvidet flere gange, og giver i dag kunderne ca. 34.000 kvadratmeter at boltre sig på. Lyngby Storcenter har en årlig omsætning på ca. 2 milliarder kroner, hvilket målt på omsætning pr. kvadratmeter er blandt landets højeste.

Fornyelser og fokus på luksus

For at stå godt rustet til fremtidens nordsjællandske kundekrav forbereder centret i øjeblikket investeringer i millionklassen. Investeringerne skal gøre Lyngby Storcenter til stedet, hvor man huser Danmarks største mærkevarebutikker inden for detailhandel.

Senest har Lyngby Storcenter blandt andet budt velkommen til Tiger of Sweden og Ralph Lauren, samt MF by Mette Freyberg, der dermed gør blandt andre DAY Birger et Mikkelsen, Sand, Mr Harris, Ginsborg og alle de øvrige kendte mærkevarebutikker følgeskab.

Kundefokus skal øge fremgangen

Lyndby Storcenter mener allerede nu at have et godt tag i kunderne og henviser til målinger, der viser, at næsten 70 procent af kunderne føler, at de får en fremragende service. Men dette får ikke centrets direktør til stoppe op. Tværtimod.

- Den helt store udfordring ligger i at konkurrere med den stigende internethandel, hvor kunderne i dag uforstyrret kan sidde og shoppe på nettet med slumretæppet og en kop te. Men dét, som nettet ikke kan, er, at give danskerne en social helhedsoplevelse. Her er kundepleje og kundeservice fuldstændig essentielt. Det er også netop derfor, vi i disse år investerer så massivt i forhold til at forbedre kundefaciliteterne og oplevelsen i og omkring Lyngby Storcenter, fortæller direktør Torben Schwabe.

LÆS OGSÅ: Danmarks ældste storcenter udvider for femte gang

Torben Schwabe mener, at øget fokus på kundepleje og kundeservice er særlig nødvendigt for Lyngby Storcenter, der har nogle af Danmarks mest kræsne forbrugere, der hovedsageligt kommer fra hele Nordsjælland, men med Gentofte, Holte, Nærum, Bagsværd, Virum og selvfølgelig Kgs. Lyngby som daglige kunder. I de senere år er kunder fra blandt andet Østerbro og Frederiksværk i følge centret også begyndt at handle i Lyngby Storcenter.

Kæmpe byggeprojekter på vej

Hele Lyngby bymidte står i øvrigt overfor et markant løft, der skal byde velkommen til Microsoft's danske hovedkontor med en placering lige overfor Lyngby Storcenter. Derudover er et byggeprojekt kaldet  ”Lyngby Bymidte" på vej, der betyder 8000-10.000 kvadratmeter med butikker og cafeer og cirka 20.000 kvadratmeter, der skal huse kontorer og lejligheder.

Projektet giver en markant bymæssig fornyelse, der også vil gavne Lyngby Storcenter, som håber, at de nye byggeprojekter vil skabe en endnu større og ikke mindst ny kundekreds.

LÆS OGSÅ: Nyt storcenter får afdeling kun for kvinderFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD