Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Sportskæde går konkurs

Sport On Top driver udover flere Intersport butikker og outletbutikker også en webshop, hvor man har forsøgt sig med at integrere Facebook som en del af købsprocessen.
Foto: SportOnTop.dkTirsdag den 22 oktober 2013 kl. 14:36 - Kilde: Flere medier - 0

En dansk sportskæde er gået konkurs. Kæden er delvist ejet af fodboldklubben Aab og har bl.a. drevet flere Intersport-butikker.

Den nordjyske sportskæde Sport On Top, der er delvist ejet af fodboldklubben Aab, må nu dreje nøglen om.

Kæden, der har rødder i Frederikshavn tilbage fra 1966, indgav i går en frivillig konkursbegæring, skriver flere medier. 

Allerede i sidste uge var der dog indikationer på problemerne i selskabet, da Aab nedskrev sin ejerandel i Sport On Top fra 12,2 millioner til 0 som følge af uforudsete driftstab. Det oplyste Aab i en fondsbørsmeddelelse i sidste uge.

Sport On Top driver syv sportsforretninger herunder flere Intersport-butikker. Ifølge Kanal Frederikshavn er det meningen, at seks af butikkerne skal drives videre. Det drejer sig blandt andet om flere butikker i Nordjylland, men også Intersport-butikken i Field's i København. De har alle holdt åbent i dag, mens butikken i Nørresundby har været lukket. Det samme gælder tre outlets, som Sport On Top også driver.

Det er en kurator Mikkel Haahr Thomsen fra Kromann Reumert, der nu står for driften af Sport On Top. Han siger til Børsen, at man forsøger at finde en løsning, men vil ikke udtale sig yderligere.

Sportskæden har ellers forsøgt at følge med tidens trends. Tidligere på året skrev detailfolk.dk om kædens lancering af en personificeret social webshop, som skulle tilbyde de besøgende en intelligent hjemmeside, hvor indholdet blev tilpasset på baggrund af viden hentet fra sociale medier. Men investeringer i nye mulige salgskanaler nåede altså ikke at bære frugt.

LÆS OGSÅ: Sportsbutik lancerer nyt e-handels konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD