Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Sportmaster-ejer køber dansk netsucces

Unisport vandt i 2013 Dansk E-handelspris.
Foto: detailfolk.dkTirsdag den 13 januar 2015 kl. 11:03 af: Freja Thorbech - 0

Kapitalfonden bag Sportmaster har købt en dansk netsucces, der har vundet e-handelspriser i både Danmark og Europa.

Nordic Capital, der siden 2012 har stået bag Sportmaster-kæden, køber nu endnu en detailspiller inden for sportens verden.

Kapitalfonden har investeret en ikke oplyst pris i netsuccessen Unisport, der blandt andet har vundet den danske E-handelspris i 2013 og bronze ved den europæiske ditto.

LÆS OGSÅ: Her er vinderen af E-handelsprisen 2013

Unisport skal fortsat drives under eget navn med den nuværende ledelse ved roret. Tanken er, at de to virksomheder udgør et godt strategisk match og hver især kan tilbyde en klar markedsledende position i deres respektive markedssegmenter, lyder det i en pressemeddelelse.

- Da Nordic Capital for tre år siden opkøbte Sportmaster, den markedsledende detailhandelskæde inden for sport, markerede det første skridt i opbygningen af en position, som kundernes førstevalg, når de køber sportsvarer og sportstøj. Siden da har Spotmaster med stor succes etableret sin online-tilstedeværelse, og det aktuelle opkøb af Unisport vil styrke udviklingen af en unik oplevelse for kunderne, der kombinerer en meget stærk position inden for sportsbutikker med en ligeså stærk online-salgskanal, siger Michael Haaning, der er formand for bestyrelsen for Sportmaster og Partner, NC Advisory A/S, rådgiver for Nordic Capital Fonde.

Sats på onlinetilstedeværelse

Nordic Capital købte Sportmaster i 2012 og omdannede virksomheden fra at være en kæde af selvstændige butikker til en integreret kapitalkæde. Siden har man indledt en proces, der har skulle styrke selskabets position i markedet yderligere. Her har en strategisk nøgleprioritet været at udvide tilstedeværelsen online og kombinere denne med et landsdækkende netværk af mere end 100 butikker. Det resulterede blandt andet i en ny onlinesatsning i 2013, ligesom man i efteråret 2014 overtog netbutikken fodboldexperten.dk.

LÆS OGSÅ: Sport-Master overtager konkurrerende netbutik

Unisport blev grundlagt i København i 1995 og overgik til onlinehandel i 2002. Siden da er Unisport vokset til at blive markedsleder på det skandinaviske marked for online-handel med fodboldvarer med landspecifikke hjemmesider i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Holland. I dag beskæftiger firmaet mere end 80 medarbejdere på hovedkontoret i København. 

- Vi er på en fantastisk rejse i Unisport, og vi har opbygget et stærkt fodboldfællesskab gennem årene, støttet af vores mange fodboldtossede kunder og medarbejdere. Vi ser frem til at samarbejde med Nordic Capital, der deler vores passion, og som er dedikeret til vores ambition om at accelerere vores vækst internationalt. Desuden får vi med Nordic Capital en ejer, der forstår sportsindustrien, og som gennem Sportmaster har stærke relationer til de vigtigste sportsbrands i Norden, siger Unisports adm. direktør, Filip Domagala.

LÆS OGSÅ: Sport-Master lancerer nyt butikskonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD