Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Ny topchef til JKE Design

Torsdag den 7 september 2017 kl. 09:12 af: Kristian Holgersen

Flere navneskilte på ledelsesgangen skal udskiftes hos køkkenfirmaet JKE Design, som både har fundet en ny topchef og marketingdirektør.

Tidligere på året brød køkkenfirmaet JKE Design en dårlig regnskabs-stime og præsenterede sit første overskud i flere år. Nu skal to friske direktører sørge for at føre den positive udvikling videre.

Den nye administrerende direktør er 46-årige Claus Beier, skriver firmaet i en pressemeddelelse. Han kommer direkte fra en tilsvarende stilling hos dørproducenten Jeld-Wen.

- Med Claus Beier i front, har vi nu fået skabt et stærkt ledelsesmæssigt fundament i JKE Design, som jeg forventer mig rigtig meget af. Strategien frem mod 2020 er på plads, og der er et nyt og stærkt ledelsesteam til at sætte power bag strategien, så vi kan indfri vores ambitiøse vækstmål i JKE Design, siger Lars Bay-Smidt, administrerende direktør for de danske aktiviteter hos den svenske ejer Ballingslöv International.

Den tidligere topchef, Claus Nørgaard, har fundet nyt job i LTP Group.

Ansætter lokal nordjyde

Claus Beier ser naturligvis frem til at starte i sin nye stilling, hvor han vil gøre en stor indsats for at øge kendskabet til det nordjyske køkkenfirma.

- Som nordjyde kender jeg jo JKE Design og ved, at det er indbegrebet af godt håndværk og kvalitet. Men desværre er JKE Design brandet ikke så kendt, som det burde være, og det er klart et af målene for fremtiden, siger han.

- JKE Design skal være kendt af alle i hele Danmark, og i Sverige og Norge. Vi skal sørge for, at forbrugerne og erhvervskunder kan kende forskel på kvaliteten på et JKE-køkken og vores konkurrenters. Der er ingen tvivl om, at fabrikken i Jerslev kan lave produkter, som er værd at fortælle om, fortsætter Caus Beier.

Han bor i Nørhalne - kun 20 minutter fra JKE Designs fabrik i Jerslev.

Gafler profil fra konkurrenten

Samtidig har JKE Design fundet en ny marketingdirektør i form af Helle Fyllgraf, som har siddet på en tilsvarende stilling hos Invita gennem 10 år.

- Helle Fyllgraf er en stor kapacitet inden for branding af kvalitetskøkkener og har vist, hvor godt og tæt et forhold, det er muligt at etablere med forhandlere. Hun har de helt rigtige kompetencer i forhold til JKE Designs ambitioner, siger Lars Bay-Smidt om nyansættelsen.

- Virksomhedens 2020 strategi handler i høj grad om, at langt flere private og erhvervskunder skal opdage, at JKE Design er nordjysk håndværk og kvalitet, som er svær at komme uden om, fortsætter han.

Helle Fyllgraf sagde ja til jobbet, fordi hun mener, at JKE Design har et stort uforløst potentiale.

- Der er en langt større plads på markedet til JKE Design, fordi JKE Design laver køkkener, der har en langt højere kvalitet, end de fleste aner. Det er efterspurgt i en tid, hvor vi ikke har brug for ’mere af det hele’, men en kvalitet, som holder til livet i køkkenet, siger hun.

LÆS OGSÅ: Køkkenfirma fremviser overskud efter tre røde årFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD