Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Flere køkkenfirmaer oplever enorm fremgang

Billedet er fra Invitas Instagramprofil.
Mandag den 20 marts 2017 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Der er gang i køkkenbranchen. Et køkkenfirma har haft den bedste januar i 10 år. Et andet har leveret bedste årsregnskab nogensinde.

Køkkenfirmaet Invita har haft den bedste januar i 10 år. Det skriver Invita i en pressemeddelelse. Omsætningen er endt med at være 50 procent større end samme periode sidste år, skriver køkkenfirmaet.

– Vi fik en super start på året i hele landet. Januar er traditionelt den travleste måned for Invita, men dette års salg var ekstraordinært godt – det bedste siden 2007, siger markedschef i Invita, Tom Moesgaard Bro, i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Samtidig var der betydeligt flere besøgende til vores åbent hus-arrangement i årets første weekend. Næsten som i gamle dage mærker vi meget mere liv i butikkerne, og det er virkelig skønt at hjælpe og rådgive kunderne ansigt til ansigt.

Invita har i dag 21 butikker.

Bedste regnskab nogensinde

Invita er ikke det eneste firma, der kan mærke, at danskerne igen har lyst til at investere i nye køkkener. Også det jyske køkkenfirma Aubo har for nyligt meldt ud, at det går rigtig godt. Aubo Køkken & Bad præsenterede sit årsregnskab i sidste uge, og det er det bedste regnskab nogensinde, oplyser firmaet med 32 år på bagen.

- Bruttofortjenesten landede på knap 57 millioner kroner, hvilket er en forbedring på næsten syv millioner kroner i forhold til 2015. Samtidig viser bundlinjen et nettoresultat efter skat på 9 mio. kroner – en fremgang på mere end 30 procent, skriver Aubo Køkken & Bad.

Virksomheden har forhandlere i Danmark, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland.

-Vi er særdeles optimistiske, hvad angår 2017, hvor vi forventer yderligere, 2-cifret vækst-procent både herhjemme og i udlandet, siger administrerende direktør, Torben Andersen.

LÆS OGSÅ: Køkkenfirma lancerer nyt koncept og nye butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD