Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Ny investering skal redde Westmarket

Fredag den 7 juli 2017 kl. 10:49 af: Lise Møller Schilder - 0

Ny direktør og bestyrelsesformand samt et tociftret millionbeløb fra investorerne skal løfte Vesterbros madmarked ud af opstartsproblemer.

Det nye madmarked på Vesterbro har haft en del opstartsproblemer. Tomme stader, håndværkere på opstartsdagen og manglende interesse fra bydelens beboere har betydet, at investorerne bag har valgt at gennemføre en række ændringer.

I april blev der indsat en ny direktør, Steen Jensen. Westmarket har også fået en ny bestyrelsesformand, Tivolis tidligere økonomidirektør, Claus Dyhr. Og nu skriver Westmarket i en pressemeddelelse, at investorerne har styrket forretningen med et tocifret millionbeløb.

- Vores store drøm og klokkeklare mål er at blive de lokales foretrukne hjem uden for hjemmet - en ekstra spisestue med gastronomi fra hele verden og ægte Vesterbro-atmosfære med plads til alle. WestMarket er et hamrende fedt og levende madmarked i hjertet af Vesterbro, og det skal det være i mange år fremover, siger direktør Steen Jensen i pressemeddelelsen.

To problemer løses

Der er særligt to ting, som har udfordret Vesterbros madmarked, står der i pressemeddelelsen. Den ene ting er området ved indgangen mod Vesterbrogade. Det andet problem har været de manglende muligheder for at invitere gæsterne med udenfor.

- Vi har nu fået indrettet et udendørsmiljø, hvor vores gæster kan nyde den ægte, gedigne baggårdsstemning a la Vesterbro med masser af plads til leg og sol på næsen eller hygge under stjernerne. Det fejrer vi senere på sommeren, når de sidste detaljer er på plads, siger Steen Jensen og fortsætter:

- Vi er også i gang med at gentænke området mod Vesterbrogade, hvor vi i højere grad ønsker en blanding af små og store enheder. Hvad der præcist kommer til at ske, kan jeg ikke løfte sløret for endnu, men vi ser området som en fantastisk platform til at vise københavnere og turister, hvad den danske fødevarebranche formår.

LÆS OGSÅ: Medie: Nyt madmarked i problemerFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD