Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Ny direktør for hovedstadens butikker udnævnt

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 18 maj 2017 kl. 10:29 af: Dennis Clausager - 0

Det bliver en erfaren detailprofil, der snart sætter sig i chefstolen hos KBH. K. – Commerce & Culture, som blandt andet skal sikre udviklingen for handelslivet i København.

Efter en periode med en tom chefstol har bestyrelsen i Hovedstadens Handels- og Erhvervsforening, KBH. K. – Commerce & Culture, nu fundet der profil der skal løfte foreningen og butikslivet videre i København de kommende år.

Og valget er faldet på John Hansen der kommer fra en stilling i Illum, hvor han har været ansat siden 2004. Det skriver KBH K. i en pressemeddelelse.

Erfaren detailmand

John Hansen har været en del af Københavns detailhandel siden 1975, hvor hans karriere startede i Magasin. Her var han ansat i 23 år og beklædte adskillige ledende poster, blandt andet forretningsdirektør i Magasin Rødovre og gruppechef for sport og børnetøj.

Efter Magasin blev Johs Hansen ansat som underdirektør i Tivoli, hvor han blandt andet havde ansvaret for ombygning og vedligehold af Haven og forlystelser. Herefter fulgte et par år som hhv. indkøbsdirektør for en dansk elektronikkæde og retaildirektør for et dansk brand med forretninger mange steder i Europa og Danmark.

I 2004 blev John Hansen ansat i Illum som COO hvor opgaverne var ansvar for blandt andet ombygning, vedligehold og servicecenter, samt den daglige drift med salgsansvar og daglig kontakt til de brands der havde koncessioner i ILLUM. De seneste 2 år har opgaven været meget relateret til den store ombygning, Illum har gennemgået.

Synlig medspiller

Som direktør i KBH K. bliver det John Hansens opgave at varetage blandt andet butikkernes interesser over for politikere og øvrige interessenter, hvilket han ser frem til.

- KBH K skal nu være en synlig medspiller på alle fronter i København, til glæde for vores medlemmer, til glæde for samarbejdspartnere samt alle de netværk som nu en gang ligger i denne sfære. Vi skal specielt overfor vores medlemmer være synlige gennem vores tilstedeværelse med og hos dem og være til rådighed med hjælp og vejledning når behovet er der, udtaler det John Hansen i en kommentar og fortsætter:

- Derudover skal vi have genskabt den konstruktive relation til Københavns kommune, så vi i fællesskab kan løfte forretningslivet i København. Dette kan ikke gøres som en enmandshær, men skal gøres sammen med de dygtige medarbejdere i sekretariatet og den til enhver tid siddende bestyrelse, afslutter John Hansen.

Den nye direktør tiltræder den 1. september 2017.

LÆS OGSÅ: Butiksørken i København får syv nye butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD