Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"BUTIKSDØD"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Netsupermarked tester nyt leveringskoncept

Foto: Osuma.dkTirsdag den 10 marts 2015 kl. 10:22 af: Freja Thorbech - 0

Osuma.dk forsøger sig nu med click & collect i samarbejde med udvalgte Shell-stationer.

Nu kan dagligvarerne hentes, mens der tankes benzin.

Det er tanken bag et nyt leveringskoncept fra Osuma.dk, der vil teste click & collect på fem udvalgte Shell-stationer i Aarhus-området.

Netsupermarkedet har længe tilbudt en click & collect-service til borgere i den lille by Alken, hvor en gammel købmandsbutik fungerer som afhentningssted, men for at øge bekvemmeligheden endnu mere for kunderne, udvider man nu konceptet i samarbejde med Shell.

- Vi forventer at de fleste kunder stadig vil vælge at få leveret dagligvarer til døren, men at særligt travle børnefamilier og pendlere vil kunne få glæde af vores click & collect-samarbejde med Shell, da det både er hurtigere, nemmere og mere fleksibelt end selv at skulle handle ind, siger Osuma.dk's direktør, Steen Trier, i en udtalelse.

Vil udnytte unikke placeringer

Hos Shell er man også glad for det nye samarbejde.

- Vi har valgt at indgå et samarbejde med Osuma.dk, dels for at skabe mere trafik til vores stationer og dels for at signalere, at vi er andet, og mere end en tankstation. Vi kigger hele tiden på muligheder for at udnytte vores unikke placeringer af tankstationer i Danmark. Vi har allerede stor erfaring med håndtering af pakkepost, som har været en ubetinget succes, og ser dette som et naturligt skridt videre, siger marketingchef i A/S Dansk Shell, Søren Kruse.

I første omgang forsøger man sig med konceptet i en testperiode på to måneder. Herefter vil begge virksomheder vurdere, om det giver mening at fortsætte.

- Såfremt det bliver en succes med click & collect-konceptet i Aarhus-området vil vi naturligvis, i samarbejde med Osuma.dk, overveje at udvide til andre områder i Danmark, siger Søren Kruse.

Osuma.dk er ikke det første netsupermarked, der forsøger sig med et click & collect-samarbejde med tankstationer. Også konkurrenterne i nemlig.com har tidligere forsøgt sig med en lignende mulighed, som vi tidligere har beskrevet her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Netsupermarked lancerer nyt leveringskonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD