Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Kæmpe shoppingcenter på vej i Nordsjælland

Foto: detailfolk.dkMandag den 2 oktober 2017 kl. 06:00 - Kilde: Fredendsborg Amts Avis

Politikerne har givet det første grønne lys til et nyt gigantisk shoppingcenter nord for København med biograf, hotel og et handelsstrøg.

De første spæde skridt er blevet taget mod et nyt stort shoppingcenter i Nordsjælland. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der er ifølge avisen givet politisk opbakning til, at investorerne kan gå videre med planerne om at åbne et kæmpe indkøbscenter mellem Kokkedal og Hørsholm.

Centret kommer til at ligge, hvor Cirkelhuset og Nordsjællands Grundskole og Gymnasium ligger. Det er meningen, at centret skal huse en stor biograf, et stort hotel og et handelsstrøg, der er omgivet af op mod 45.000 kvadratmeter med store butikker, pladskrævende varer.

En analyse fra Cowi viser, at butikker I Lyngby Storcenter i Gentofte og den vestlige del af Hillerød vil miste otte procent af omsætningen. Det kan derfor være, at Erhvervsstyrelsen ikke godkender projektet.

Samlet set vil Hørsholm og Kokkedal dog opleve en stigning i omsætningen på 570 millioner kroner årligt, står der i rapporten.

- Størstedelen af handelslivet i Hørsholm støtter planerne, fordi det vil styrke området. Vi håber, at Erhvervsstyrelsen vil se på området som en helhed, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) til avisen. 

LÆS OGSÅ: Storkøbenhavn får to nye shoppingoplevelser i dag 

Læs hele artiklen på Fredendsborg Amts Avis


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD