Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Coronakrisen har også ramt søgeresultaterne på Google"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Kunderne flokkes om shoppingcentre

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 14 februar 2017 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

For fjerde år i træk er der fremgang i de danske shoppingcentre på kundefronten, viser nye tal.

Det går støt og roligt fremad for de danske shoppingcentre. Det gælder i hvert fald de shoppingcentre, som administreres af ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Det skriver Deas i en pressemeddelelse.

Deas driver og udvikler 17 shoppingcentre, hvilket svarer til mere end 20 procent af det danske marked for shoppingcentre. Det gælder blandt andet Lyngby Storcenter, Frederiksberg Centret, SlotsArkaderne, Kolding Storcenter og City2.

Ifølge Deas er der kundefremgang i centrene for fjerde år i træk. I 2016 var der en fremgang på 2 procent. Omsætningen i 2016 er på højde med 2015 og er derfor stabil.

- Sammenlignet med dansk detailhandel generelt har centrene klaret sig bedre, da den samlede danske detailhandel i 2016 oplevede en tilbagegang i omsætningen på 1% i forhold til 2015, skriver Deas i pressemeddelelsen.

Underholdning vinder frem

Et af de områder, der har oplevet størst fremgang, er bespisnings- og underholdningskategorien. Her har der været en markant vækst på 16 procent.

- Måden, kunderne bruger og handler på i centrene, ændrer sig i disse år. Det drejer sig lige så meget om fælles oplevelser med familie og venner, som det handler om indkøb. Derfor arbejder vi også konkret med for eksempel kvaliteten af spisesteder og med at skabe fysiske rammer, som man har lyst til at være i, siger afdelingsdirektør i Deas, Finn Sture Madsen, i pressemeddelelsen.

De centre, som er blevet ombygget, udvidet og har fået tilført nye butikker, er også de centre, der fortsat formår at tiltrække flere kunder, oplyser Deas.

LÆS OGSÅ: Stort shoppingcenter udviderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD