Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Dansk shoppingscenter vinder tre internationale sølvmedaljer

De stolte vindere: Nicolaj Sandberg og Jeppe Conrad Larsen, fra SoMe bureauet Spasiba, Charlotte Andersen, Marketing direktør Rødovre Centrum, Louise Hammerich Larsen og Nina Ferrit fra reklamebureauet We Love Ads.
Foto: PROnsdag den 14 juni 2017 kl. 10:32 af: Dennis Clausager

Danmarks ældste shoppingcenter vandt sølv, i alle de tre kategorier de var nomineret i ved en stor international kåring i Wien.

Det var en flok stolte repræsentanter fra Rødovre Centrum og centrets kreative bureaupartnere, der hele tre gange kunne løfte armene i vejret til en storstilet kåring i Østrig.

Det skete ved den prestigefyldte Solal Awards at Rødovre Centrum var oppe i mod 200 centre fra 23 forskellige lande i Europa og Sydafrika. Det skriver SoMe-bureaet Spasiba i en pressemeddelelse.

Tre gange sølv

Rødovre Centrum var nomineret i følgende kategorier, hvor de vandt sølv i alle tre:

- Brand Awareness med en julekampagne, hvor Rødovre Centrums kunder medvirkede som modeller
- Emerging Technology med Rødovre Centrum Live på en Facebook kampagne
- Footfall Activation med kampagnen ”50 years of Fairytales”, papirklip og 50 års fødselsdag

De flotte medaljer vakte naturligvis jubel hos storcentrets marketingdirektør.

- Vi er et center med høje ambitioner, også til vores bureauer! At være nomineret - og vinde priser i alle 3 kategorier - er fuldkommen vildt. Det viser bare, at tæt og nærværende samarbejde med vores bureauer er meget vigtigt – et samarbejde hvor vi lægger afstand til et ”normalt” kunde og bureau forhold, siger marketingdirektør Charlotte Andersen og fortsætter:

- Vi er stolte over, at vi som det eneste danske center formår, at placere os på den europæiske og Sydafrikanske scene. Med 221 indstillinger fra 23 forskellige lande og 30 nomineringer var konkurrencen hård. Af samme grund er vi utrolig stolte - og vi er selvfølgelig klar til at tage kampen op næste år igen, lyder det fra Charlotte Andersen.

Stolt bureaupartner

Også hos SoMe-bureauet Spasiba, der har arbejdet sammen med Rødovre Centrum i syv år, vækker priserne stor glæde.

- Vi er er stolte over priserne - men mest over at vi har en kunde, som er både modig og meget ambitiøs. Vores fælles ambition om at tænke nyt og skabe værdi gennem sociale medier, hvor vi har nået næsten 100.000 fans på Facebook, er lykkedes – og med priserne cementerer vi, at den sociale tilstedeværelse er vigtigere end nogensinde, siger Spasibas to ejere ejere, Jeppe Conrad og Nicolaj Sandberg i en fælles kommentar.

- Vores mangeårige arbejde med detailhandel omkring hvordan man igennem sociale medier skaber bundlinje giver os en konkurrencefordel i et marked, der ofte er præget af ad hoc løsninger, frem for strategi. Vores bureauform har igennem alle 9 år taget sit udgangspunkt i agilitet og købmandsskab. Med priserne i Wien blev vi bekræftet i at vores arbejdsform og strategisk tilgang er den rigtige, afslutter de to direktører.

Det er ICSC - International Council of Shopping Centers – der står bag kåringen og prisoverrækkelsen. ICSC er den førende globale brancheforening for shoppingcentre med mere end 63.000 medlemmer i over 100 lande.

LÆS OGSÅ: Frederiksbergcentret vinder international prisFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD