Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Hvornår har du sidst sagt tak til en kunde?"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

København lægger hus til international retailkonference

Foto: Shoptalk/detailfolk.dkTorsdag den 4 maj 2017 kl. 11:30 af: Dennis Clausager - 0

Mere end 2000 deltagere forventes at deltage i konferencen Shoptalk Europe, hvor en række prominente oplægsholdere skal inspirere gæsterne. Detailfolk.dk er med som mediepartner.

Ambitionerne er tårnhøje, når Danmark til oktober lægger jord til en af Europas største retail- og e-handelskonferencer. Shoptalk Europe hedder konferencen, der med over 250 oplægsholdere forventer at samle mere end 2000 deltagere fra forskellige europæiske detail- og ecommerce-aktører.

Den europæiske Shoptalk konference udspringer af Shoptalk US, der hurtigt er blevet anerkendt som den væsentligste amerikanske event, med fokus på trends, disruption, samt kunde- og købsadfærd indenfor online og fysisk handel.

Millioninvestering skal sikre succes

Shoptalk har for nylig rejst to millioner dollar i kapital fra forskellige kapitalfonde og investorer, og pengene skal blandt andet bruges til at sikre en succesfuld lancering af Shoptalk Europe.

Stifteren af Shoptalk konceptet, CEO Anil D. Aggarwal, er også idémand bag konferencen Money20/20 der fokuserer på betalingsløsninger målrettet forbrugerne, og iværksætteren har tidligere været Global Head of Google Wallet Business Development.

I Danmark har Shoptalk Europe indgået samarbejde med FDIH, der de seneste 10 år har afholdt den årlige e-handelskonference Total Retail, der nu bliver en del af den nye Shoptalk Europe event.

Få rabat med detailfolk.dk som mediepartner

Allerede nu er der offentliggjort en række prominente navne, der skal inspirere og udfordre konferencedeltagerne i Bella Center, hvor konferencen finder sted til oktober.

Blandt oplægsholderne finder man navne fra virksomheder som IKEA, Pinterest, House of Fraser, Google, Made.com, Outfittery, Tesco, samt andre navne fra succesfulde start up’s eller specialiserede bureauer.

Her på detailfolk.dk synes vi, at det er værd at kippe med flaget over, at vi i Danmark kan tiltrække en konference af denne kaliber, og vi har derfor valgt at støtte op om konferencen ved at være med som mediepartner.

Det betyder, at du som følger detailfolk.dk har mulighed for at købe billet til konferencen med en særlig rabat på 150,- euro. Du skal benytte koden ”DFOLK150” ved bestillingen.

Shoptalk Europe afholdes i Bella Center fra den 9. oktober til 11. oktober 2017.

>> Læs mere om konferencen og talerne her
 

LÆS OGSÅ:  Populær foredragsholder i Gurubogen: Udnævn dig selv til chef for innovationFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD