Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Juicekæde tester pinkode-fri betalinger

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 19 august 2014 kl. 09:11 - Kilde: Flere medier

Nu kan kunderne betale med kort hos Joe & The Juice uden pinkode eller kontakt med terminalen. Flere butikker overvejer at følge trop.

Nu tester Joe & The Juice pinkode-fri betalinger, skriver flere medier.

Det er juicekædens butik på Gammel Mønt i København, hvor kunderne kan betale for kaffe eller sandwich ved blot at føre betalingskortet tæt forbi kortterminalen. Herefter trækker systemet automatisk pengene, og hverken kontakt eller pinkode er nødvendig.

Det er i samarbejde med Danske Bank, at Joe & The Juice nu tester de kontaktløse og pinkode-fri betalinger. Banken har ifølge Metroxpress i løbet af de seneste måneder udstedt mere end 30.000 Mastercard Direct med en såkaldt NFC-chip, som kan aflæses af terminalerne uden berøring. Med teknologien kan man købe for op til 200 kroner ad gangen, men af sikkerhedsmæssige hensyn vil man ved hver femte køb blive bedt om at taste en pinkode.

Flere butikker vil følge trop

Stifter og adm. direktør i Joe & The Juice, Kaspar Basse, siger til Berlingske Business, at systemet kan blive en forretningsmæssig gevinst for juicekæden, fordi man hurtigere kan få flere kunder igennem, ligesom det også er en service til kunderne, der kan få nedbragt ventetiden.

Systemet forventes udbredt til alle Joe & The Juice-butikker i løbet af efteråret. Og på sigt er flere butikker også klar til at lade danskerne betale uden pinkode. Ifølge Metroxpress overvejer både Baresso og Dansk Supermarked at indføre teknologien.

LÆS OGSÅ: Flere butikker åbner for betaling med mobilenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD