Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Hospital åbner ’afsnit 7-Eleven’

Arkivfoto
Foto: 7-Eleven/PRFredag den 10 juni 2016 kl. 10:44Der er flere grunde til, at Hvidovre Hospital åbner for 7-Eleven, som bliver uden alkohol og tobak.

1. september åbner 7-Eleven på Hvidovre Hospital.


- Vi vil gerne sørge for, at man har gode muligheder for at handle både basale fornødenheder og lidt rart at fordrive tiden på hospitalet med, fortæller servicechef på Amager og Hvidovre Hospital, Mette Gliese.

Den nye butik kommer til at ligge samme sted, som hospitalets café ligger nu. Her vil der i løbet af sommeren blive bygget om og indrettet en helt ny butik, som blandt andet vil få en åben facade og et caféområde i Vandrehallen.

Ingen alkohol og tobak

Butikken vil få næsten det samme velkendte vareudvalg som kædens butikker uden for hospitalet. For med erfaringer fra Rigshospitalet, hvor 7-Eleven har drevet butik siden 2012, vil der være visse tilpasninger af sortimentet.

- Af indlysende årsager vil butikken på Hvidovre Hospital ikke have alkohol og tobak på hylderne. Vi vil derimod prioritere et sundt udvalg af mad, bageri og drikkevarer, siger salgschef fra 7-Eleven, Daniel Ødegaard, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: 7-Eleven vil væk fra traditionelt kioskkonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD