Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Det kan du købe i Flying Tigers kreative netbutik

Foto: Tiger/PRTirsdag den 16 august 2016 kl. 10:00 af: Kristian Holgersen

En ny digital satsning giver kunderne i Flying Tiger Copenhagen mulighed for at få butikkens varer tilsendt med personlig udsmykning.

Ved hjælp af en ny app kan kunderne i Flying Tiger Copenhagen nu give butikkens varer et personligt præg. Det skriver den danskejede butikskæde i en pressemeddelelse.

App'en hedder "Put it On," og med den installeret på mobiltelefonen, kan man eksempelvis bruge billederne fra sit fotokartotek til at designe sine egne telefoncovers, puder eller magneter. Samtidig bliver kreationerne leveret lige til døren inden for en uge.  

Har undgået webshop

Flying Tiger Copenhagen har ikke -som de fleste andre store butikskæder- en stor webshop til sin rådighed. I stedet forsøger de at udvikle spændende oplevelser med mobiltelefonen i fokus. Den satsning er "Put it On" et af de første resultater af. 

- Med den nye app tester vi en ny type oplevelse, som er anderledes end den i butikken, men som stadigvæk er sjov, ny og relevant for den enkelte kunde, skriver Flying Tiger Copenhagens kommunikationschef, Esben Pedersen, i en pressemeddelelse.

Tidligere hed Flying Tiger Copenhagen blot Tiger, men har for nylig justeret navnet så det matcher den internationale ekspansion. Inden udgangen af 2016 regner den danske kæde med at have over 700 butikker i 29 lande. 

 LÆS OGSÅ: Tiger-kæden satser på musikbranchen

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD