Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Finanskrisen tvang gulvlægger til at sælge smykker

Fredag den 4 november 2016 kl. 11:15 af: Lise Møller Schilder

Hvis det går dårligt i en branche, må man prøve en ny. Sådan tænkte gulvlæggeren John Dencker, der i dag har stor succes med sin webshop.

Efter 20 år som gulvlægger måtte Jogn Dencker indse, at han ikke kunne få forretningen til at hænge sammen, da finanskrisen var på sit højeste.

Han valgte derfor at satse på et helt nyt område - nemlig salg af herresmykker gennem webshoppen Marjoe.dk. Det skriver Marjoe.dk i en pressemeddelelse.

Stort spring

Det var noget af et skifte, for John Dencker havde indtil da aldrig gået med smykker, ligesom han heller ikke var en ørn til at bruge computere. Alt dette ændrede sig dog.

- Tanken om nethandel startede, da jeg var en tur i Lidl og så nogle meget flotte herreure, som jeg købte og solgte videre på QXL med fortjeneste på 2-300 kroner per ur, siger John Dencker og forklarer samtidig, at han valgte at sælge smykker, fordi de var nemme og billige at sende.

Han valgte at inddrage sin kone i forretningen, og da hun heller ikke havde meget erfaring med salg på nettet, valgte parret at købe et færdigt webshopsystem. I dag sælger virksomheden sine varer i Danmark, Norge, Sverige, Holland, England og Tyskland og har mere end 1500 produkter på hylderne.

Google er afgørende

En af grundene til, at webshoppen har succes, er, at John har fundet ud af, hvordan Marjoe.dk kommer først op i folks google-søgninger. 

- Man skal kunne findes på googlesøgninger, som i vores tilfælde er smykker til mænd, herresmykker osv. – det er meget omkostningsfuldt, og vi havde ikke helt lyst til at indgå dyre aftaler om dette, siger han og fortsætter:

- Jeg fandt et hæfte hos boghandleren, der hedder: Bliv Nr. 1 på Google. Dette var lige noget, der interesserede mig, og derefter har jeg simpelthen været opslugt af emnet, hvilket gør, at vi nu er nummer et på vores bedste søgninger på Google.

LÆS OGSÅ: Sådan optimerer du din webshopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD