Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Fakta har succes med nyt koncept

Kunderne har taget godt imod Faktas nye butikskoncept, der blandt andet skal gøre det lettere at spise bedre.
Foto: CoopTorsdag den 25 juni 2015 kl. 11:51 af: Freja Thorbech

Discountkæden sætter nu tempoet i vejret på sin modernisering af butikker, fordi det nye butikskoncept er så stor en succes.

Fakta kunne i november sidste år præsentere sit helt nye butikskoncept, der ligger mere vægt på kvalitet i form af større udvalg af bedre kød, frugt og grønt og måltidsløsninger.

LÆS OGSÅ: Her er Faktas nye koncept

I første omgang blev konceptet prøvet af i fire butikker, siden er yderligere 12 kommet til. Og det fået så stor en succes, at Fakta nu sætter tempoet på sine moderniseringer op. Inden udgangen af juni vil 40 butikker i kæden således være ombygget til det nye koncept.

- Vi har sat tempoet op efter, at have set resultaterne i de første 16 omstillede butikker, siger kædedirektør Niels Karstensen i en udtalelse.

Stigende markedsandele, kundetilfredshed og medarbejderstabilitet

Optimismen er derfor spirende i Fakta efter tre vanskelige år. 

Blandt andet kan Fakta glæde sig over stigende markedsandele i første halvår. Kædedirektøren glæder sig dog især over to andre nøgletal - kundetilfredsheden og medarbejderstabiliteten.

Førstnævnte er vokset med raketfart, for mens kæden for to år siden havde negativ kundetilfredshed, er der nu en tocifret positiv tilfredshed i de såkaldte NPS-målinger. Samatidig er medarbejderstabiliteten markant forbedret. Udskiftning af medarbejdere er reduceret med 40 procent det seneste år.

- Det er en flot fremgang båret af medarbejderne, der virkelig har taget vores nye slogan – Danmarks måske absolut flinkeste discountkæde – til sig, som målingerne dokumenterer. Men også Madagendaen fra Coop – om at udvikle dansk madkultur – har vi stor glæde af. I Fakta kommer det til udtryk i form af varer, der gør det ”lettere at spise bedre”, siger Niels Karstensen.

Til august bliver det besluttet, hvor mange moderniseringer der skal gennemføres resten af året. Det ligger dog fast, at det kommer til at gå endnu stærkere de kommende halvandet år. Målet er, at de fleste af de 440 butikker skal være moderniserede med udgangen af 2016.

LÆS OGSÅ: Fakta i fremgang på trods af millionunderskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD