Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Elgiganten lancerer nyt fordelskoncept

Foto: Elgiganten
Onsdag den 2 maj 2018 kl. 09:48 af: Lise Møller Schilder

I jagten på nye kunder lancerer Elgiganten et nyt koncept, som giver kunderne en særlig mulighed for at teste produkterne.

Mange kunder kender sikkert til den brændende fornemmelse af ærgrelse, som opstår, når de finder ud af, at den telefon de lige har købt, koster 30 procent mindre i en anden butik. Det problem vil Elgiganten nu komme i møde, med noget virksomheden kalder prismatch i 30 dage.

- Kunderne har måske behov for ekstra tid til at tænke sig om eller er nervøse for, om prisen måske falder yderligere. Begge dele har vi nu løst. Vi lancerer køb & prøv i 30 dage, så kunderne er helt sikre på, at de får det rigtige produkt med hjem, og derudover lancerer vi prismatch også i 30 dage, så man kan være helt sikker på, at man får markedets bedste pris. Det mener vi er god kundeservice, siger administrerende direktør, Peter Stedal i en pressemeddelelse.

Garanti for det gode tilbud

Udover 30 dages køb og prøv og 30 dages prismatch lancerer Elgiganten desuden en ny annoncegaranti, der skal sikre, at kunderne aldrig går forgæves efter et produkt, som Elgiganten har annonceret for.

- Jeg har altid sagt, at vores kunder er vores gæster, og vi ønsker at give dem en forrygende oplevelse hver eneste gang. Det indebærer blandt andet også, at de kan regne med, at de kan få fat i det produkt, som vi har annonceret med. Er der udsolgt, så finder vi et tilsvarende eller bedre produkt til samme pris, siger Peder Stedal.

LÆS OGSÅ: Elgiganten udruller nyt koncept til flere byerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD