Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Ecco udskifter direktør

På billedet ses Steen Borgholm, der overtager den daglige ledelse af Ecco.
Torsdag den 26 maj 2016 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder - 0

Et gradvist generationsskifte blev onsdag vedtaget af Eccos bestyrelse. Det betyder, at den nuværende direktør fratræder posten i 2017. 

En af Danmarks største detailvirksomheder, Ecco, har igangsat et generationsskifte helt i toppen. Eccos administrerende direktør gennem næsten 12 år, Dieter Kasprzak, overrækker således dag-til-dag ledelsen til Steen Borgholm, der indtil i dag har fungeret som finansdirektør i Ecco. Det skriver Ecco i en pressemeddelelse.

Steen Borgholm bliver derfor udnævnt til vicedirektør, indtil han ved den ordinære generalforsamling i maj 2017, hvis alt går efter planen, vil blive udnævnt til selskabets administrerende direktør.

Mange år med sko

Dieter Kasprzak, som i øvrigt er gift med Eccos ejer, Hanni Toosbuy Kasprzak, ønsker at aflevere dag-til-dag ledelsesansvaret til Steen Borgholm for bedre at kunne fokusere på Eccos design og produktudvikling. Han fortsætter også som medlem af Eccos bestyrelse.

Steen Borgholm startede sin karriere i Ecco i år 2000. I 2006 blev han udnævnt til administrerende direktør i Ecco Canada og udviklede datterselskabet de næste fire år. I 2010 blev han udnævnt til Regional Director med ansvar for hele den asiatiske region. I 2012 blev han så udnævnt til medlem af Eccos direktion, der har base i Bredebro.

Glad for valg

- Jeg er meget glad for, at vi har en person fra vores egne rækker til at overtage dag-til-dag ledelsen af Ecco, siger Eccos ejer og bestyrelsesformand, Hanni Toosbuy Kasprzak.

- Steen Borgholms stærke globale markedsindsigt, betydelige finansielle kompetencer og brede viden om Ecco og vores produkter giver en solid baggrund til jobbet, uddyber hun.

I dag sælges Eccos produkter i 87 lande i mere end 3.300 Ecco-butikker og shop-in-shops og på mere end 14.000 salgssteder rundt om i verden. Virksomheden, der er familieejet, blev grundlagt i Danmark i 1963 og beskæftiger mere end 19.000 mennesker.

LÆS OGSÅ: Ecco skal betale 82 mio tilbage til SkatFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD