Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Dansk Supermarked inviterer til gigantisk firmafest

Torsdag den 28 januar 2016 kl. 11:00 af: Lise Møller Schilder

Man skal ikke være bange for store menneskemængder, hvis man vil deltage i den historisk store firmafest afholdt af Dansk Supermarked.

Skal der være fest, så lad der være fest. Det kunne sagtens være mottoet for Dansk Supermarkeds ekstraordinære store sommerfest. 500 busser og fire færger kommer nemlig til at fragte de i alt 39.000 inviterede medarbejdere til udendørsarealerne ved Dansk Supermarkeds hovedkontor i Årslev ved Aarhus. 

- Salgsassistenterne fra Netto i Nexø er inviteret. Det samme er frugt- og grøntmedarbejderne fra Føtex Frederikshavn. Også slagtereleven fra Bilka Esbjerg og lagermedarbejderne fra Ishøj har fået en invitation, skriver Dansk Supermarked i en presssemeddelelse.

Privat kæmpekoncert

Faktisk er samtlige 39.000 medarbejdere i Dansk Supermarkeds danske butikker, lagre og kontorer inviteret. Og det ser ud til, at de også kommer til at få flere gratis koncerter med i købet.

- På to kæmpemæssige scener vil en perlerække af de bedste danske artister dagen igennem give den gas med liveoptrædener. Om aftenen går turen hjemad igen til alle hjørner af danmarkskortet, skriver Dansk Supermarked.

Historisk fest

Det er første gang i koncernens historie, at Dansk Supermarked holder et fælles firmaarrangement for alle medarbejdere i Danmark. Og derfor er administrerende direktør, Per Bank, da også meget glad for, at det kan lade sig gøre. 

- Hver dag arbejder medarbejderne hver især hårdt for vores fælles mission om at være kundernes førstevalg. I den travle dagligdag er det af gode grunde kun et fåtal af vores 39.000 kolleger i Danmark, vi er sammen med. Det laver vi om på for en enkelt dag, siger Per Bank.

For at så mange medarbejdere som overhovedet muligt kan deltage, bliver festen afholdt Grundlovsdag, hvor størstedelen af butikkerne holder lukket.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked i modangreb på Coop

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD