Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret vil give flere kasserede produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Coop vil samle danskerne i madfællesskaber

Foto: detailfolk.dkFredag den 6 januar 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen - 0

Et nyt initiativ skal få danskerne til at danne madfællesskaber. Coop har udviklet konceptet bag, men overlader styringen til borgerne.

Under overskriften “Vores Madfællesskab” vil Dagli’ Brugsen og Coop få danskere til at mødes over et godt må. Initiativet bliver nu testet en række steder i landet, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Coop har betalt for udviklingen af selve konceptet, men overlader det til borgerne selv at drive aktiviteterne. I Dagli’ og LokalBrugsen vil det dog være muligt at købe ind til kostpris, hvis råvarerne skal bruges til et madfællesskab.

- Vi vil gerne bidrage til, at sammenholdet styrkes i de mindre lokalsamfund, hvor vi har vores butikker, og derfor er vi fødselshjælper til at etablere madfællesskaber over hele Danmark. Nu tester vi det en håndfuld steder, men jeg kunne godt forestille mig, at vi om nogle år har flere hundrede madfællesskaber som i Gudumholm, siger Jesper K. Andersen, formatdirektør i Dagli´Brugsen 

Han henviser til det første sted, hvor der bliver holdt fællesspisning efter det nye koncept. Det foregår i landsbyen Gudumholm, sydøst for Aalborg, den 7. februar.

- Det er kendetegnende for Gudumholm, at der er stor tilslutning til byens sociale tilbud, bl.a. skolens fællesarrangementer, sommerens idrætsuge og senest byens nyopførte forenings fitnesscenter, siger Kristina Christensen fra Styregruppen bag arrangementet

- Vi er derfor ikke i tvivl om, at et madfællesskab vil blive en succes, og tilføje endnu en dimension til fællesskabet - især for nye indbyggere og børnefamilier, hvor børnene måske endnu ikke er skolesøgende eller en del af idrætsforeningen, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Sådan vil Coop hjælpe lokale producenterFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD