Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Bestyrelsesformand støtter Coop-direktør trods hård kritik

På billedet ses bestyrelsesformand i Coop, Lasse Bolander. Foto: Coop.
Onsdag den 11 oktober 2017 kl. 10:43 - Kilde: Business - 1

Coops øko-strategi har mødt massiv kritik. Men nu forklarer bestyrelsesformanden, hvorfor han stadig bakker sin direktør op.

Der er en større mening bag Coops nye og stærkt kritiserede strategi. Det forklarer bestyrelsesformand Lasse Bolander til Business.

Han kommer derfor sin udskældte direktør, Peter Høgsted, til undsætning. Høgsted har ellers været kritiseret både internt og eksternt af en gruppe selvstændige brugsforeninger.

- Det er bestyrelsens ansvar på et tidspunkt at sige, at nu har vi hørt alle synspunkter, og vi har prøvet at bøje og lytte, så vidt det er muligt, så nu kører vi videre. Jeg håber, at de sidste, der måske føler, at de ikke har fået alt igennem, alligevel hopper på toget, siger Lasse Bolander til Business.

Mægler de stridende parter

Lasse Bolander forsøgte i går at få de uenige parter til at mødes om en eller anden form for enighed, som alle kan leve med.

- Vi har en diskussion lige nu, men begge parter gør alt for at finde ud af, hvordan vi kommer videre herfra. I sidste ende er det min opgave og mit ansvar at få tingene til at køre, siger Lasse Bolander og fortsætter:

- Butikkerne skal også huske, at når man sidder centralt, har man nogle gange et bedre overblik. Man er måske også nogle gange i en situation, hvor man både kan og skal kigge lidt længere frem. Man betaler nu engang en direktion mange penge for at kunne tænke strategisk og se, hvor udfordringerne og mulighederne er.

Peter Høgsted har været koncerndirektør i Coop siden 2013. Lasse Bolander understreger, at han stadig har fuld tillid til Peter Høgsted og hans planer for Coops fremtid.

LÆS OGSÅ: Coop stopper annoncer i kontroversiel øko-kampagne 

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (1) har kommenteretDaglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

H.P.Toft


11-10-2017 12:59

Måske igen en af disse besserwissere, som mener fordi man sidder central og højt oppe, så har man de bedste forudsætninger, for at skue ud ind i fremtiden.
Og så det der nedladende: "Butikkerne skal også huske....." TJA! COOP trænger måske både til en ny direktør og ny Formand?

 

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD