Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Nordisk brev til Vestager: Bedre forbrugersikkerhed i EU"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Coop starter salg af måltidskasser

Mandag den 18 september 2017 kl. 09:28

Aarstiderne har fået en ny stor konkurrent i form af Coop, som kombinerer sine nye måltidskasser med et andet særligt tilbud.

Coop har sat en del skibe i søen på det seneste. En ny specialbutik, særlige afdelinger i Irma og måske en sammenlægning af alle kædens brands. Det seneste skud på stammen er, at Coop vil til at sælge måltidskasser. Det skriver Coop i en pressemeddelelse. 

Måltidskasseløsningen tilbydes i kombination med, at kunderne også kan få leveret andre dagligvarer til hoveddøren.

- Danske familier kan nu få leveret måltidskasser med alle ingredienserne til aftensmaden direkte til døren. Som noget helt særligt kan kunderne også få leveret alle de øvrige dagligvarer sammen med måltidskasserne uden ekstra omkostninger, skriver Coop i pressemeddelelsen.

 Coop har allieret sig med en række kendte kokke og madprofiler, der vil levere opskrifter med alle kasserne. Det er Carsten Kyster, Anne Larsen, Irene Palsby og Coops huskok, Claus Holm.

- Danskernes dagligvarevaner undergår i disse år historiske forandringer, hvor en mindre andel købes i supermarkederne, og en stigende andel som take-away, på restauranter og som forskellige former for færdigretter. Måltidskassen fra Coop løser på én gang de fleste af den moderne forbrugers udfordringer: Mangel på tid, ideer til aftensmaden og et ønske om at spise sundere og mere varieret, siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD.

- Samtidig fjerner vi en barriere for køb af almindelige dagligvarer online. Det vil ikke koste ekstra at få toiletpapiret, vaskepulveret og vinen leveret sammen med Måltidskassen fra Coop, oplyser han. 

LÆS OGSÅ: Ny tjeneste vil skabe overblik over måltidskasserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD