Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Ny tjeneste vil skabe overblik over måltidskasser

Torsdag den 3 august 2017 kl. 05:44 af: Lise Møller Schilder - 1

Der er mange forskellige måltidskasser på markedet og flere findes kun i bestemte lokalområder. Ny tjeneste giver kunderne et overblik.

Måltidskasser er blevet et populært alternativ til at købe ind. Og selvom det måske kan virke som om, at der kun er få store spillere på markedet, er det omvendte snarere tilfældet.

En ny hjemmeside vil derfor give forbrugerne et overblik over udvalget af de mange måltidskasser. Det skriver iværksætteren bag hjemmesiden findmåltidskasse.dk i en pressemeddelelse.

- I min familie har vi forsøgt med nogle forskellige måltidskasse-løsninger, men har fundet det svært at overskue og sammenligne mulighederne der, hvor vi bor, forklarer manden bag, Mark Andersen, i pressemeddelelsen.

Ifølge en gallupundersøgelse køber 360.000 husstande allerede måltidskasser, der leveres direkte til døren. Hjemmesiden har derfor udviklet en postnummer-baseret søgefunktion, der informerer forbrugeren om præcis, hvilke måltidskasser og leverandører, der findes i deres område.

 - Vi ved fra tidligere undersøgelser, at hvis man researcher mulighederne lidt, så kan der nemt være flere tusinde kroner at spare, siger Mark Andersen.

LÆS OGSÅ: Nyt indkøbsfællesskab udfordrer AarstiderneFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (1) har kommenteretDaglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Tjenester


09-01-2018 22:02

Yderst spændende artikel og helt sikkert en tjeneste/service, der er kommet for at blive. Små 400.000 har allerede taget imod det og får leveret diverse madkasser, og jeg er sikker på at det kun er et spørgsmål om tid før det tal runder 1 mio.

Heldigvis er der et par gode tjeneste som sammenligner madkasser og måltidskasser. Jeg er selv stor tilhænger af siden www.maaltidskasserne.dk/ Men det er selvfølgelig smag og behag.

 

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD