Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Ny tjeneste vil skabe overblik over måltidskasser

Torsdag den 3 august 2017 kl. 05:44 af: Lise Møller Schilder

Der er mange forskellige måltidskasser på markedet og flere findes kun i bestemte lokalområder. Ny tjeneste giver kunderne et overblik.

Måltidskasser er blevet et populært alternativ til at købe ind. Og selvom det måske kan virke som om, at der kun er få store spillere på markedet, er det omvendte snarere tilfældet.

En ny hjemmeside vil derfor give forbrugerne et overblik over udvalget af de mange måltidskasser. Det skriver iværksætteren bag hjemmesiden findmåltidskasse.dk i en pressemeddelelse.

- I min familie har vi forsøgt med nogle forskellige måltidskasse-løsninger, men har fundet det svært at overskue og sammenligne mulighederne der, hvor vi bor, forklarer manden bag, Mark Andersen, i pressemeddelelsen.

Ifølge en gallupundersøgelse køber 360.000 husstande allerede måltidskasser, der leveres direkte til døren. Hjemmesiden har derfor udviklet en postnummer-baseret søgefunktion, der informerer forbrugeren om præcis, hvilke måltidskasser og leverandører, der findes i deres område.

 - Vi ved fra tidligere undersøgelser, at hvis man researcher mulighederne lidt, så kan der nemt være flere tusinde kroner at spare, siger Mark Andersen.

LÆS OGSÅ: Nyt indkøbsfællesskab udfordrer AarstiderneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD