Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Bauhaus opruster på nettet

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 8 oktober 2014 kl. 08:48 af: Freja Thorbech

Byggekæden har lanceret en ny webshop, der skal spille sammen med kædens 16 varehuse.

Bauhaus har slået dørene op til et virtuelt varehus.

Med en ny webshop vil byggekæden sælge varer online, men også give kunderne et overblik over priser og lagerstatus i de fysiske butikker.

I første omgang ligger 10.000 varenumre tilgængelige på de digitale hylder, men målet er, at alle Bauhaus mere end 60.000 varer skal kunne findes online inden udgangen af 2015.

Salgskanalerne skal spille sammen

I Bauhaus’ 16 varehuse hilser man den nye webshop velkommen. Både varehuschefer og medarbejdere er begejstrede for den nye platform, som er med til at forbedre købsoplevelsen for kunderne. 

- Vores vigtigste målsætning er, at det skal være en god oplevelse at handle på webshoppen. Derfor har vi stor fokus på at udvikle samspillet mellem de fysiske butikker og den digitale del af forretningen, så de to salgskanaler kan supplere hinanden. Kunderne skal kunne orientere sig og handle der, hvor det giver bedst mening for dem. Ligeledes kan varer, købt på webshoppen, returneres eller ombyttes i alle varehuse, siger webshopchef Jacob Rosendahl Søndergaard i en udtalelse.

Flere varehuse melder allerede om stigende salg af bestillingsvarer, som kunderne i kraft af webshoppen nu har nemmere ved at finde frem til.

Bauhaus lover samtidig dag-til-dag levering til døren, hvis varen bestilles inden klokken 14. Derfor har byggekæden etableret et pluklager i Horsens, hvorfra de mange onlinekøb sendes ud til kunder i hele landet.

LÆS OGSÅ: Byggekæde vil ekspandereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD