Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Efteruddannelse

(C) Sidens indhold er leveret af HK Handel og må kun gengives med tydelig kilde og/eller link til siden

Om HK Handel

HK Handel er en afdeling under HK, Danmarks næststørste fagforening. HK Handel organiserer blandt andet ansatte i detailbranchen.

Besøg HK Handel her.

Der bliver i disse år talt og skrevet meget om efteruddannelse, og hvor vigtigt det er at sætte fokus på sin egen kompetenceudvikling. Er det da ikke meget lettere at læne sig tilbage, passe arbejdet og nyde sin fritid?

Ikke kun huset og bilen

Såfremt du har hus eller bil, er det jo en ganske naturlig ting at vedligeholde og reparere disse, både med henblik på driftsikkerheden, samt for at opnå en ordentlig pris, når der engang skal sælges! Prisen er jo ikke den samme for en misligeholdt bil/hus, som for den velholdte og ajourførte!
Det samme gælder faktisk også, når vi taler om efteruddannelse. Her skal du også vedligeholde den viden, som du allerede har, samt bygge ny til. Det er et must for dig som enkeltperson, at tilpasse dig de krav og ønsker, der stilles af din arbejdsplads, samt samfundet som helhed. Bemærk, at når “krisen kradser”, hvem bliver først ramt af opsigelser - de ikke omstillingsparate, samt dem, som ikke løbende har ajourført sin viden.

Karriereplanlægning

For at imødekomme ovennævnte er karriereplanlægning en rigtig god idé. Hvilke krav stiller samfundet og arbejdspladsen til dig, og hvordan kan du bedst leve op til disse? Det har vist sig, at en efteruddannelse i den forbindelse er en rigtig god idé.

Uddannelsen er meget velset og anerkendt af virksomhederne, det er ikke særligt dyrt at deltage (kursusafgift og lærebøger), hvorimod udbyttet af uddannelsen er enormt. Dels opnår du ny viden og teknikker, dels beviser du overfor din arbejdsplads, at du ajourfører din viden, dels får du måske mulighed for at opnå avancement-stillinger, dels er der måske flere penge i lønningsposen. Det har faktisk vist sig, at virksomhederne ikke er uvillige til at betale op til store månedlige tillæg for en relevant efteruddannelse!

Derfor vil HK Handel anbefale dig, at du kraftigt overvejer om en efteruddannelse ikke var noget for dig? For dig, som allerede har gennemført én efteruddannelse, kunne overvejes om en overbygning ikke var en idé? I den forbindelse vil vi anbefale dig at kontakte din lokale handelsskole eller din lokale HK afdeling som kan hjælpe dig med at skabe overblik over dit uddannelsesbehov ved at:

  • udarbejde uddannelsesplaner
  • tilrettelægge uddannelsesforløbet
  • fortælle dig, hvor nærmeste uddannelsessted er
  • hjælpe dig med tilmelding.
  • hjælpe dig med at søge godtgørelse til uddannelsen f. eks VEU/SVU eller kompetencefonde
Sidens indhold er leveret af ekstern partner, og detailfolk.dk påtager sig intet juridisk ansvar for indhold eller ordlyd.Del denne side:


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD