SuperBrugsen sætter med nyt fremstød fokus på kvalitet
Med et nyt fremstød forsøger SuperBrugsen at indlede det opgør mod dårlig madkultur, som Coop-topchef Peter Høgsted har proklameret.
I fremtiden kan kunderne i SuperBrugsen få slagteren til at skære bøffer efter ønske hver fredag eftermiddag.
Med et nyt fremstød hiver Coop-kæden slagtermestrene og deres varer frem i butikken i forsøget på at sætte fokus på bedre madkvalitet.
- Vi vil gerne vise vores kunder, at de kan få noget andet og bedre hos os, end de kan få hos de traditionelle discountbutikker. Hos os har vi slagtere med stor faglig kompetence og stolthed. Derfor vil vi gerne slå et slag for godt håndværk, bedre kvalitet og større madoplevelser, siger kæde- og koncerndirektør i SuperBrugsen og Coop, Michael Løve, i en udtalelse.
Det nye fremstød markedsføres massivt med bannere med slagtermestrene på alle SuperBrugsens 232 facader, mange sider i de næste ugers tilbudsaviser og nyt emballagedesign med et nye logo for SB Slagteren.
Starten på Coop-opgør
For nyligt meldte Coop topchef Peter Høgsted ud, at dagligvarekoncernen skal tage et opgør med danskernes dårlige madkultur.
LÆS OGSÅ: Ny Coop-strategi vil gøre op med vanetænkning
Og Michael Løve, der i samme omgang blev udnævnt til koncerndirektør, mener, at SuperBrugsens initiativ er et af de første skridt på vejen.
- Det er det første konkrete bud fra Coop på at sætte en kvalitets dagsorden, hvor vi vil forsøge at øge interessen for det gode måltid, siger han.
Flere detailnyheder | Gå til forsiden |
Afstemning
Seneste nyheder
Netbutik køber virksomhed kendt fra DR-program
Kaffebutik bliver til en lille kæde
Danske stormagasiner satser på eksklusivt genbrug
Elev fra Matas løber med førstepladsen ved Fagprøveprisen
Ruller nyt smileymærke ud i landets butikker
Se de tre stærke prismodtagere ved årets Danish Retail Award
Fastholder mål om 40-50 butikker på dansk grund
Overtager ejerskab af møbelkæde for 1 krone
Seneste afstemninger
(Primært specialhandel) Hvordan er salget gået i første kvartal af 2023?
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Seneste blogindlæg
Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt?
”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne
Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!
Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter