Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Succesfuldt koncept vender tilbage til Ikea

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 30 november 2016 kl. 10:53 af: Lise Møller Schilder - 0

Ikea Aarhus har tidligere markedsført sig med en kampagne, der udmøntede sig i gavekort til kunderne. Nu gør de det igen.

For at sætte fokus på genbrug, valgte Ikea Aarhus sidste år at give kunderne mulighed for at bytte gamle møbler til nye. Det tilbud gjorde mere end 200 aarhusianere brug af, og derfor gentager Ikea Aarhus successen i år fra den 5. december til den 5. februar. Det skriver Ikea i en pressemeddelelse.

- For at bytte dit gamle møbel til et nyt, skal du være medlem af IKEA Family. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du nemt og hurtigt blive det ganske gratis ved Returafdelingen. Her medbringer du også dit korrekt samlede og rengjorte IKEAmøbel, som du gerne vil bytte, og IKEA vurderer møblets stand og giver et prisforslag, skriver Ikea i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Accepterer du prisforslaget, bliver beløbet indsat på et værdikort, som kan bruges til køb i varehuset. Kortet kan ikke indløses til kontanter. Efterfølgende vil møblet blive sat til salg i Ikeas Rodebutik.

Nye møbler med god samvittighed

Sidste år blev 230 møbler indleveret fra kunder, som ønskede at bytte dem til nye. Og det glæder varehuschef John Kristian Sørensen.

- I Ikea vil vi gerne inspirere til nye indretningsmuligheder og samtidig gøre aarhusianerne i stand til at udskifte de gamle møbler med god samvittighed, eller finde et brugt møbel i Rodebutikken, der passer perfekt ind derhjemme til en favorabel pris, siger John Kristian Sørensen i pressemeddelelsen.

Disse ting kan byttes

Følgende Ikea-møbler købes tilbage: Sofaborde, tv-bænke, reoler, vitrineskabe, skohylder, hattehylder, spisebordsstole uden polstring, spiseborde, serveringsborde, kommoder og sengeborde.

Grundet hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager tilbagekøber Ikea ikke: køkkener, tv og lydsystemer, garderober, badeværelser, lamper, madrasser, sengestel, sofaer, lænestole, stole med polstring, spejle, børneprodukter og boligtilbehør.

LÆS OGSÅ: Rekordregnskab fra Ikea udløser kæmpebonusserFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD