Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Stylepit vil drive fysiske butikker

Foto: stylepit.dkMandag den 22 september 2014 kl. 10:09 af: Freja Thorbech

Med en fusion med en norsk modekoncern, der blandt andet driver 37 fysiske butikker, vil Stylepit nu forsøge sig på det fysiske detailmarked.

Nu bevæger Stylepit, tidligere SmartGuy, sig væk fra den rene onlineforretning.

Det sker i kraft en af en fusion med den norske virksomhed Conseptor AS, meddeler Stylepit i en selskabsmeddelelse.

Fusionen er betinget af myndighedsgodkendelse, men hvis den går igennem vil det betyde, at Stylepit overtager de fire brands Solid, Peppercorn (PEP), Desires og Tailored Originals og Conseptors retailaktiviteter i Danmark og Norge.

Retailaktiviterne udgøres af 37 SOLID-butikker i Danmark og Norge, blandt andet flere flagship-stores på strøget i København og i Københavns Lufthavn.

- Denne aktivitet giver Stylepit A/S en række nye strategiske muligheder indenfor omni-channel, hvor der kan skabes krydssalg mellem butikker og online, fx hvor varer bestilt online kan afhentes i butikker og returvarer kan afleveres i butikker, lyder det i meddelelsen.

Større fokus på egenproducerede varer

Samtidig opnår Stylepit med fusionen adgang til en stor volumen på private label (salg af egenproducerede varer) og adgang til et stærkt private label team. 

- Det strategiske potentiale i denne sammenlægning er meget stort. Kan vi lykkes med at sælge flere varer, hvor vi har hele værdikæden fra egenproduktion til slutbruger, så er der store muligheder for at forbedre vores bundlinje markant, samtidig med, at vi skaber en bedre loyalitet over for vores slutbrugere, siger bestyrelsesformand i Stylepit, Nicolai Kærgaard, i en kommentar til fusionen og overtagelsen af de fire brands.

Stylepit vil finansiere overtagelsen af de norske aktiviteter med udstedelse af 184 millioner nye Stylepit aktier til Conseptor AS. Købsprisen udgør således 208 millioner danske kroner baseret på Stylepits lukkekurs den 19. september 2014.

LÆS OGSÅ: Stylepit udskifter topchefenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD