Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Stylepit-direktør udskiftet med midlertidig direktør

Foto: Stylepitclothing.comStylepits økonomi:

Stylepit kom ud af det forskudte regnskabsår 2014/2015 med et underskud på 52,6 millioner kroner mod et underskud på 129,7 millioner kroner året før.

Online-modevirksomheden havde i 2014/2015-regnskabet et fald i omsætningen på 22,5 procent, idet omsætningen faldt fra 470,1 millioner kroner i 2013/2014 til 364,2 millioner kroner i 2014/2015.

Stylepit har tidligere meldt ud, at selskabet i regnskabsåret 2015/16 forventer en omsætning på omkring 350 millioner kroner og et ’beskedent, men positivt’ Ebitda-resultat (driftsresultat før driftsafskrivninger og goodwillafskrivninger).

Onsdag den 13 januar 2016 kl. 10:56 af: Søren Duran Duus

Alle bestyrelsesmedlemmer undtagen ét samt den administrerende direktør i Stylepit er på onsdagens ekstraordinære generalforsamling blevet skiftet ud. Flere nyheder fra selskabet.

Onsdag den 13. januar 2016 er - endnu - en skelsættende dag for den pressede online-modeportal Stylepit A/S. Det står klart efter en ekstraordinær generalforsamling i Stylepit.

Som detailfolk.dk skrev tilbage i december, blev det som ventet farvel og tak til bestyrelsesformand N.E. Nielsen samt bestyrelsesmedlemmerne Stein Lande og Christian Bjerre Kusk – i stedet blev de indstillede bestyrelsesmedlemmer Michael Schrøder, Jens Christian Buhl og Regina M. Andersen valgt på dagens ekstraordinære generalforsamling i København.

Kun bestyrelsesmedlem Ulrik Feldsted Hjorth forbliver i bestyrelsen.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra Stylepit.

LÆS OGSÅ: Her er Stylepits nye bestyrelse

Ny topdirektør på plads

Det fremgår endvidere af fondsbørsmeddelelsen, at administrerende direktør i Stylepit, Marc Jeilman, træder tilbage.

Den nye Stylepit-bestyrelse oplyser, at den har konstitueret sig med Michael Schrøder som formand, og at bestyrelsen har ansat Henrik Lundum som midlertidig administrerende direktør.

Sven-Eric Nilsson er ansat som Stylepits administrerende direktør fra 1. marts. Sven-Eric Nilsson kommer fra en stilling som vice president of global e-Business i Velux A/S.

LÆS OGSÅ: Efter Stylepit-opkøb: Der er ingen tricks eller smutveje

Tæt på børsafnotering

For Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen, der ejer omkring 87 procent af aktierne og stemmerne i Stylepit via sit selskab ’Aktieselskabet af 14.10.2012’, var der mere at lune sig på på dagens særlige generalforsamling.

Således stemte 99,38 procent for at give Stylepits nye bestyrelse bemyndigelse til at anmode Nasdaq Copenhagen om en børsafnotering.

LÆS OGSÅ: Ny udvikling: Begge Stylepit-stiftere klar til frasalgFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD