Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Søstrene Grene vil åbne trecifret antal butikker i Tyskland

Fredag den 19 august 2016 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

De har netop åbnet den første butik i Hamborg. Men det er langt fra nok for den danske kæde Søstrene Grene.

Søstrene Grene har fået en drømmestart i Tyskland. Mere end 32.000 mennesker har de to første uger lagt vejen forbi deres nye butik i Hamborg, som også er kædens første butik i Tyskland. Det skriver Søstrene Grene i en pressemeddelelse.

Det lover også godt for det ekspansionseventyr, som Søstrene Grene har igangsat i landet. De regner nemlig med at åbne 200 butikker i Tyskland.

- Vi havde slet ikke turde drømme om, at tyskerne ville tage så godt imod Søstrene Grene. Mange af kunderne har fulgt os på de sociale medier, så de var meget målrettede og vidste præcis, hvilke produkter de vil have fat i, siger administrerende direktør hos Søstrene Grene, Mikkel Grene, i en pressemeddelelse.

Tidligere i år meldte Mikkel Grene ud, at Søstrene Grene vil åbne 150 butikker i løbet af fem til syv år i England. Så der er virkelig tale om meget store ekspansionsplaner.

Svært marked

I dag har Søstrene Grene 118 butikker fordelt over Danmark, Sverige, Norge, Island, Holland, Spanien, Frankrig Japan, Irland, England og nu også Tyskland.

- Den flotte modtagelse bekræfter os i, at vores feminine univers med æstetiske varer til lave priser appellerer til tyskerne. Den type butikskoncepter er der ikke mange af i Tyskland, siger Mikkel Grene.

Han er klar over, at det kan være en lang proces at etablere sig i Tyskland. Derfor er det også vigtigt for kæden at få de rigtige franschisetagere med i forretningen.

- Vi er ydmyge omkring at etablere os i Tyskland, da det er et svært marked med mange aktører. Men det er også et meget attraktivt marked, og den flotte start giver os blod på tanden og styrker os i forhåbningerne om at kunne etablere os i flere store tyske byer allerede i løbet af de næste par år, siger han.

LÆS OGSÅ: Søstrene Grene i pinlig nytårsbommertFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD