Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Slået tilbage til start: Norsk kæde giver Danmark et forsøg mere

Foto: ColourboxMandag den 24 februar 2020 kl. 10:46 af: Kristian Holgersen

Norske Pizzabakeren havde store planer for det danske marked - men den eneste butik måtte lukke ned. Nu bliver der forsøgt igen.

Da den norske kæde Pizzabakeren, der har over 200 butikker i Norden, lancerede en satsning på det danske marked i 2018, var ambitionerne høje.

Ifølge en pressemeddelelse fra den danske franchisetager gik man efter at åbne hele 40 butikker inden for en femårig periode. Men indtil videre lader det til, at konceptet haft svært ved at få tag i de danske forbrugere.

Den første og eneste Pizzabakeren-butik blev i hvert fald lukket ned allerede i november sidste år.

- Vi har valgt at lukke Pizzabakeren i Hundige, fremgår det af Pizzabakerens danske hjemmeside, hvor der også bliver efterlyst nye franchisetagere.

- Vi fortsætter alligevel som Pizzabakeren et andet sted på Sjælland i 2020 og forventer at åbne 2-3 butikker til andre centrale områder i Danmark inden for et år. Vi vil meddele det, når vi har besluttet, hvor det skal være.

På den danske hjemmeside bliver Pizzabakeren beskrevet som “den hurtigst voksende pizzakæde i Norden.” Det seneste årsregnskab, som gælder for 2018, viser en omsætning på 1,13 milliarder norske kroner.

Mange om buddet

I øjeblikket har flere pizzakæder ekspansion på menuen.

Senest har den aarhusianske kæde, Ild. Pizza, været ude og lufte planer om at nå 50 butikker inden for fem år. Lige nu tæller kæden blot tre butikker, men en fjerde skulle være lige på trapperne.

Madklubben har også planer om at udbrede deres pizzakoncept, Frankies, til hele landet. Lige nu har kæden seks pizzeriaer i Aarhus og København.

Efter at have fået nye ejere i kølvandet på en konkurs har Domino’s Pizza desuden meldt sig ind i kampen.

- Vores ambition er at blive nummer et pizzakæde i Danmark. For at opfylde det løfte åbnede vi seks butikker i år. Yderligere 11 tilføjes i 2020, sagde Kellie Taylor i en pressemeddelelse sidste år. Hun er Country Manager hos Domino’s.

LÆS OGSÅ: Holdet bag nyt pizzakoncept vil ud i hele landetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD