Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Salling Group finder chef til BR

Charlotte From, ny chef for legetøjskæden BR.
Tirsdag den 19 februar 2019 kl. 11:39 af: Kristian Holgersen

En måneds tid efter opkøbet har Salling Group fundet en ny chef for legetøjskæden BR.

37-årige Charlotte From bliver chef for legetøjskæden BR, skriver Salling Group i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Gennem de seneste to år har hun stået for at optimere driften i Bilka som Head of Operation & Support. Nu bliver opgaven at få den kendte legetøjskæde op at køre igen.

- Charlotte brænder for at skabe den helt rette BR-oplevelse, siger Per Bank. Han er administrerende direktør i Salling Group, der har købt BR's danske varelager og rettighederne til at anvende navnet i Danmark. 

- Hun har præcis det, der skal til for at sammensætte det rigtige team, få åbnet 25 butikker i højt tempo og genetablere danskerens glæde ved legetøjsbutikker. Charlottes vilje, erfaring og personlige værdier gør hende til garant for, at vi kan levere lige præcis dén BR-oplevelse, kunderne har savnet og nu kan se frem til, siger han.

I alt forventer BR at åbne godt 25 butikker i løbet af foråret. BR lancerer også et helt nyt online-univers, der kobler sig tæt til de fysiske butikker.

Lang karriere i Salling

Allerede i 1999 startede Charlotte From i Salling Group (dengang Dansk Supermarked) og  i 2013 blev hun hentet ind på hovedkontoret for at styrke dialogen mellem butiksleddet og bagvedliggende funktioner.

Hun ser frem til sin nye opgave.

- BR har en særlig plads hos rigtig mange danskere. Den plads skal vi udvikle med legetøjsbutikker, der bliver indkøbsturens højdepunkt for de yngste i familierne og deres forældre, siger hun.

- Det er et stort ansvar at træde ind i BR-kæden, og derfor er det også med stor iver, glæde og ydmyghed, jeg går til jobbet, fortsætter Charlotte From.

LÆS OGSÅ: Medie: Så meget betalte Salling Group for Fætter BRFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD