Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Hvornår har du sidst sagt tak til en kunde?"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Salget går tilbage for eksklusivt modehus

Fredag den 5 maj 2017 kl. 11:25 af: Kristian Holgersen - 0

En butikslukning har været med til at mindske omsætningen hos dansk modehus, som nu også sløjfer sin satsning på det kinesiske marked.

Hos det traditionsrige modehus Birger Christensen oplevede man sidste år en nedgang i salget af sine eksklusive varer. Det fremgår af virksomhedens årsregnskab, som netop er blevet offentliggjort.

Omsætningen lander på 121 mio. kroner, hvilket er det laveste niveau siden 2012 og et fald på 14,7 mio. i forhold til regnskabet fra i fjor. Som et lyspunkt steg driftsresultatet dog fra 2,6 mio. til 3,5 mio. kroner.

Det faldende salg skyldes lukningen af skobutikken Geox i 2015 og et faldende salg af luksusprodukter fra mærket Hermés i en butik i Københavns Lufthavn, lyder det i regnskabets ledelsesberetning, hvor udviklingen desuden bliver kaldt “mindre tilfredsstillende.”

Dropper Kina

I årsregnskabet fremgår det også, at Birger Christensen har valgt at stoppe sin satsning på det kinesiske marked. Til Berlingske Business uddyber den administrerende direktør beslutningen: 

- Det er ikke lykkes os at få den forretningsmodel til at fungere derude. Set retrospektivt har vi simpelthen ikke været tæt nok på forretningen. Det kan ikke drives hjemmefra. Det er helt klart en læring, vi har taget med. En dyrt købt læring, siger, Denise Christensen til Business.dk. Hun tiltrådte stillingen tidligere på året.

Tilbagetrækningen fra Kina er samtidig en af grundene til, at man ikke forventer at opnå en fremgang i indtjeningen ved næste årsregnskab, skriver Birger Christensen i ledelsesberetningen.

LÆS OGSÅ: Ny direktør til familieejede Birger ChristensenFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD