Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ny direktør til familieejede Birger Christensen

Billedet er fra Birger Christensens Instagramprofil.
Tirsdag den 4 april 2017 kl. 09:07 - Kilde: Business

Hun har mange års erfaring fra detailbranchen, og så er hun den første direktør i Birger Christensen, som ikke er en del af familien.

Det traditionsrige modehus Birger Christensen har fået ny direktør. Det skriver Business. Den nye direktør hedder Denise Christensen. Hun kommer fra en ledende stilling i Illum og har siddet i direktørstolen hos Birger Christensen siden januar.

Virksomheden har ellers været drevet af Birger-Christensen i fire generationer. Men nu har Jens Birger Christensen fralagt sig ansvaret for den daglige drift og overdraget direktørstolen til Denise Christensen, som på trods af sammenfald i efternavne ikke er en del af familien.

Modernisering af målet

Denise Christensen får gennem de næste to år til opgave at skabe gennemgående forandringer i virksomheden. Pelsen skal blandt andet opdateres, så den bliver en mere tilgængelig del af klædeskabet for flere mennesker.

- Historisk set er vi en meget eksklusiv butik, og dørene kan virke intimiderende. Dem vil jeg gerne åbne for, siger Denise Christensen til Business.

Hun medgiver, at der kan være store udfordringer ved at skulle modernisere familieejede virksomheder, men hun tror på, at det kan lade sig gøre hos Birger Christensen.

Denise Christensen har ud over Illum arbejdet med mode i virksomheden 2nd Day og i en ledende stilling i Georg Jensen. Hun startede sin karriere i Dansk Supermarked.

LÆS OGSÅ: Coop får ny koncerndirektør

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD