Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Nye dankortgebyrer er snart på plads

Foto: detailfolk.dkFredag den 25 januar 2013 kl. 09:50 af: Freja Thorbech

FDIH og Nets forhandler i disse dage om nye dankortgebyrer på nettet. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har tidligere slået fast, at gebyrerne var for høje.

31. januar.

Det er deadline for en aftale om nye dankortgebyrer, som Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) og Nets skal forhandle på plads.

Der har ellers hersket tvivl om, hvorvidt man kunne overholde deadline, fordi Nets har anket en afgørelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der slog fast at Nets har opkrævet ulovligt høje gebyrer for betalinger på nettet.

LÆS OGSÅ: Netbutikker vinder stor gebyrsag over Nets

Nets har i sin anke til Konkurrenceankenævnet bedt om, at anken fik opsættende virkning i forhold til fristen for de nye gebyrer, men det har Konkurrencestyrelsen altså afvist.

- Vi er meget tilfredse med, at anken ikke får opsættende virkning, så fristen for en ny gebyrstruktur er fortsat 31. januar 2013. Så nu skal vi under alle omstændigheder i gang med forhandlinger om gebyrerne, så dem indleder vi nu, siger adm. direktør Annette Falberg, FDIH, i en udtalelse.

Netbutikker skal ikke belastes

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen afgørelse kendte Nets skyldig i overtrædelse af Betalingstjenestelovens § 79 ved at have opkrævet for høje gebyrer for dankortbetalinger på nettet, og Nets blev pålagt at præsentere en ny gebyrstruktur senest 31. januar 2013.

- Det vigtigste for FDIH er, at vi nu får en aftale på plads, der sikrer fair gebyrer i fremtiden, for med det stadigt stigende antal dankortbetalinger på nettet, skal netbutikker ikke belastes yderligere af for høje gebyrer, har adm. direktør Annette Falberg, FDIH, tidligere udtalt.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD