Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ny ejer sletter kæmpegæld i Stof 2000

Foto: detailfolk.dk



Monday den 1 February 2016 kl. 09:50 - Kilde: Børsen

30 butikker og 180 stillinger er reddet af den nye ejer af Stof 2000, der tidligere har solgt fisk og skaldyr.

En negativ egenkapital på 13,4 millioner kroner og gældsforpligtelser på 63,4 millioner kroner. Sådan så situationen ud for Stof 2000 i slutningen af 2014. Og da situationen ikke var blevet meget forbedret i 2015, valgte kæden at lede efter en ny ejer, som kunne hjælpe kæden, der sælger symaskiner og stof.

- Stof 2000 har de seneste år været igennem en større turnaround, som endnu ikke er helt i mål. Vi skal skubbe selskabet det sidste stykke, så det igen bliver en sund forretning, siger Keld Askær, som er ny hovedaktionær med 70 procent af aktierne til Børsen.

Keld Askær er også blevet kædens nye administrerende direktør. Og det er ikke en uvandt position for den nye ejer, der har en fortid som topchef i Royal Greenland.

Ny og gammel ejerkreds

Ifølge Børsen består ejerkredsen i Stof 2000 foruden Keld Askær af Jørgen Andsbjerg, Stof 2000's tidligere direktør, Peter Svensson, selskabets økonomichef, og Lars Tønnesen. Sidstnævnte er også medejer af konsulenthuset Agio Partners.

Overtagelsen betyder, at de nye ejere har slettet gælden i virksomheden, og det glæder den tidligere administrerende direktør, Jørgen Andsbjerg. Det betyder, at kæden kan se fremad.

- Jeg stod over for alle butikscheferne tirsdag og fortalte dem nyheden, og jeg har sjældent oplevet en bedre stemning i selskabet. Det var nærmest eufori. Men vi har også været i sådan en krigsstemning i to år, hvor vi har åbnet butikker, lukket butikker, fået nye koncepter og så videre, siger Jørgen Andsbjerg til Børsen.

LÆS OGSÅ: Ny ejer på vej til kriseramt Stof 2000

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD