Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Ny B&O-topchef vil tættere på salgsprocessen

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 19 november 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Flere ændringer i toppen af Bang & Olufsen skal føre til et øget fokus på salg, fortæller den nytiltrådte direktør. Profil siger stop.

For mindre end to måneder siden havde Kristian Teäer første arbejdsdag som administrerende direktør for Bang & Olufsen.

Efter at have set tingene lidt an, er han nu klar til at præsentere flere ændringer i toppen af den ikoniske virksomhed, som skal være med til at styrke salgsprocessen. Det fremgår det af en pressemeddelelse.

Virksomhedens tre salgsdirektører, der har ansvaret for Europa, Mellemøsten og Afrika, Kina og Nordamerika, kommer fremover til at referere direkte til Kristian Teär.

- Vores salgskanaler er helt afgørende for at sikre, at forbrugerne vælger vores produkter. Jeg laver ændringen, da jeg ønsker at være endnu tættere på salgsprocessen og derved bidrage til, at vi får det stærkest mulige salgssetup, siger Kristian Teär og fortsætter:

- Desuden ønsker jeg at være helt tæt på vores partnere og forbrugere, så vi har det rigtige fokus med henblik på at maksimere vores salg og fortsætte vores bestræbelser på at styrke kundeoplevelsen.

Stopper i B&O

Ændringerne betyder samtidig, at John Mollanger stopper i Bang & Olufsen, hvor han er Executive Vice President og chef for forretningsområdet Brand & Markets.

- John Mollanger har ikke kunnet se sig selv i den nye struktur og i en ny rolle, og han forlader derfor Bang & Olufsen. Jeg vil gerne sige tak til John for hans indsats, siger Kristian Teär.

Samtidig udnævnes Christian Birk til Executive Vice President og medlem af selskabets direktion.

Christian Birk har været ansat hos Bang & Olufsen siden 2017. Han har blandt andet haft ansvaret for den digitale transformation og arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen. Nu får han også til opgave at styrke selskabets marketingsindsats.

LÆS OGSÅ: Topchefen for B&O er færdigFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD