Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Modegigant bejler til små butikker

Foto: ZalandoMandag den 17 oktober 2016 kl. 08:30

Mode-sitet Zalando giver nu små butikker mulighed for at sælge deres varer på nettet via Zalandos hjemmeside.  

Det er efterhånden ikke nemt at drive en lille forretning, der sælger tøj. Huslejen stiger og flere og flere potentielle kunder vælger at købe deres tøj på nettet.

Har man som lokal butik ikke overskuddet til at starte egen net-butik, har Zalando måske en god løsning på det problem. Mode-sitet, som er et af Europas største, vil nemlig give små butikker mulighed for at sælge deres tøj via Zalandos hjemmeside. Det skriver Zalando i en pressemeddelelse. 

- For at koble de to verdener bedre sammen er Zalando og it-virksomheden Gaxsys gået sammen om et pilotprojekt, der forbinder lokale butikkers lagerbeholdning til Zalandos digitale platforme. På den måde kan de små butikker betjene ordrer fra digitale kunder, skriver Zalando i pressemeddelelsen.

Kobling af to verdner

Zalando er i disse år ved at afprøve en række forskellige projekter og partnerskaber. Og dette projekt har Zalando sat i søen, fordi det meste salg af tøj trods alt stadig foregår i de fysiske butikker.

- Med det nye pilotprojekt får vi nu for første gang også mindre, lokale butikker med begrænsede ressourcer og viden inden for teknologi bundet op til vores platform. På den måde kan vi være en digital løsning for de mindre butikker, der oplever digitaliseringens udfordringer ved at tilbyde dem en ekstra salgskanal og en bro mellem offline- og onlineshopping, siger Kenneth Melchior, der er Nordic Cluster Head hos Zalando.

Til at starte med lanceres pilotprojektet for 10 butikker i Sydtyskland.

LÆS OGSÅ: Zalandos omsætning vokser markantFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD