Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Nyt dansk site vil være møbelbranchens svar på Zalando

Screendump fra Bovento.com
Foto: Bovento.comOm Bovento.com:

Møbelsitet Bovento.com blev launchet i januar 2016. Siden samler et bredt udsnit af eksklusive designermøbler og giver hermed forbrugerne adgang til møblerne via én samlet kanal.

På nuværende tidspunkt har det danske site 1500 forskellige designermøbler.

Bag Bovento.com står Unoliving A/S, der også driver Unoliving.com.

Unoliving.com har eksisteret siden 2012 og har siden starten oplevet en fordobling i omsætning hvert år.

Kilde: Bovento.com

Fredag den 12 februar 2016 kl. 06:10 af: Søren Duran Duus

Bovento.com, som gik i luften i januar, har allerede samlet 1500 designermøbler - møbelsitet håber på overskud fra dag ét.

Ambitionerne fejler bestemt ikke noget hos danske Bovento.com, der gik i luften i januar.

Således vil det nye møbelsite med egne ord 'samle designermøbler i ét eksklusivt univers’.

- Møbelsalget er klart størst i de fysiske butikker lige nu, men vi er ikke i tvivl om, at salget vil vokse markant på nettet i fremtiden, præcis som det er sket med både musik og mode, siger Rasmus Krath, der er Commercial Director hos Bovento.com.

Han fortæller, at Bovento.com allerede har samlet 1500 eksklusive designermøbler på sitet, og at møbelsitet forventer en fordobling af antallet i løbet af 2016.

LÆS OGSÅ: Boconcept efter fantastisk år: Vi skal være mere realistiske

Håber på overskud fra dag ét

Om de økonomiske forventninger til det spritnye Bovento.com fortæller Rasmus Krath til detailfolk.dk:

- Vi har foretaget en relativ lille investering i Bovento.com, da sitet bygger på samme setup som Unoliving.com, der står bag Bovento.com. Det betyder, at vi eksempelvis kan bruge samme logistik og mandskab, og at vi derfor i princippet forventer overskud fra dag ét.

- Både Bovento.com og Unoliving.com er udelukkende onlinebaserede. Har I med Bovento.com planer om engang at åbne fysiske butikker?

- På nuværende tidspunkt har vi ingen planer om det, men jeg vil ikke udelukke, at det kan blive en mulighed på sigt. Vi er naturligvis meget bevidste om omnichannel og muligheden for eksempelvis showrooms, svarer Rasmus Krath i et interview med detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Dansk møbelhus-succes vil åbne flere butikker

Møbelbranchens svar på Zalando

Bovento.com's Commercial Director fremhæver, at de fleste danskere foretrækker at kunne købe deres varer samme sted, når de handler på nettet. Mens det er blevet almindeligt at shoppe og mikse mellem forskellige brands, når det gælder tøjkøb, så har møbelbranchens svar på Zalando manglet.

Det har danske Bovento.com tænkt sig at lave om på. Og de forudser, at det kun er et spørgsmål om tid, før man ser den samme udvikling i møbelbranchen, som det er sket inden for musik- og modebranchen.

Derfor vil Bovento.com være ’møbelbranchens svar på Zalando’, som er en af Europas førende onlineplatforme for mode.

LÆS OGSÅ: Zalando stormer frem

Rasmus Krath peger desuden på en e-handelsanalyse fra Fdih - Foreningen for Dansk Internethandel. Den viser, at det kun er omkring 11 procent af salget, der foregår online på nuværende tidspunkt i kategorien 'bolig og have':

- I undersøgelsen fra Fdih kan man se, at online-salg af mode og musik har en markedsandel på op imod 30 procent. Dermed halter boligsegmentet efter, blandt andet på grund af mangel på udbud, som man netop kender fra for eksempel Zalando og Amazon.

Rasmus Krath og resten af teamet bag Bovento.com føler sig sikre på, at salget af møbler flytter mere og mere online. Det har han nemlig erfaret med virksomheden Unoliving.com, der som nævnt står bag Bovento.com, og som også er en ren onlinebaseret møbelforretning, dog med et andet varesortiment.

LÆS OGSÅ: Møbelgigant tester nyt konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD