Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

MENY åbner 119 butikker med torvehals-stemning

SuperBest grønne farver bliver i løbet af maj måned skiftet ud med MENY's røde, når kæden skifter navn.




Wednesday den 29 April 2015 kl. 09:45 af: Lise Møller Schilder

SuperBest og EUROSPAR bliver til MENY. Og det betyder mere torvehalsstemning og opskrifter fra Karolines Køkken i 119 butikker.

Først lancerede Coop deres nye koncept, og nu gør Dagrofa det samme. Lørdag den 2. maj bliver de 40 første MENY butikker nemlig åbnet i Hovedstadsområdet. Butikkerne er primært tidligere Super Best-butikker og EUROSPAR-butikker.

Og det nye navn medfører, at butikkerne kommer til at have et større fokus på friske råvarer.

- MENY byder på noget helt nyt i Danmark, nemlig et fødevaremarked hvor faglighed og masser af ferskvarer og frisk frugt og grønt sætter nye standarder for dansk dagligvarehandel, siger Jørgen Nielsen, der er kædedirektør i MENY i en pressemeddelelse.

I alt kommer der på landsplan til at åbne 119 nye MENY-butikker i løbet af maj måned. MENY er oprindeligt en norsk kæde.


Tilbage til rødderne

Forskellen på de gamle og nye butikker er, at der er et langt større fokus på at fremme den særlige stemning, som også findes i de populære Torvehaller i det indre København. 

- Et fødevaremarked er en nyhed i Danmark i 2015, men reelt vender MENY tilbage til dagligvarehandlens rødder. Visionen for MENY bygger på samme glæde ved friske varer og prima produktkendskab, som fandtes i torvehandlen i gamle dage, skriver MENY i pressemeddelelsen.


Samarbejde med Karolines Køkken

En vigtig faktor for MENY er, at det skal være nemt at handle ind som børnefamilie. Derfor har kæden valgt at indgå i et samarbejde med Karolines Køkken om at udvikle opskrifter, som tager 20 minutter at lave.

Her kan man blandt andet få inspiration fra det store færsk marked.

- Hver onsdag har MENYs butikker byens største fiskemarked med frisk fisk, torsdag gælder det butikkernes store osteudvalg med betjent ostedisk, mens de faglærte slagtere og vinkypere fra fredag til søndag gør ekstra ud delikatesser, kød og vin, skriver MENY i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Dagrofa lancerer nyt netsupermarked
 

 



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD