Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lockdown-feber: Boghandlerkæde rammer indeks 477 på nettet

Foto: detailfolk.dkFredag den 17 april 2020 kl. 10:37 af: Kristian Holgersen

Det går stærkt i netbutikken, lyder meldingen fra boghandlerkæde. Et bestemt koncept ser ud til at trække folk til.

Serverne gløder, indbakken bugner og telefonerne kimer. Der er simpelthen run på netbutikken i Bog & idé, for nu at bruge et moderne udtryk.

I marts ramte omsætningen på nettet indeks 373, og i april er tallet foreløbigt oppe på 477. Det skriver Bog & idé i en pressemeddelelse.

På grund af coronakrisen har især flere ældre til at handle online, og ifølge den administrerende direktør - Marianne Lyngby Pedersen - giver det ekstra travlhed. Antallet af mails og opkald er steget med 500 procent.

- Vi oplever, at der er langt flere ældre, som giver sig i kast med at shoppe online, fordi mange butikker er lukkede, siger hun og fortsætter:

- De skal lige lære den digitale købsoplevelse at kende, og her hjælper vi dem naturligvis gerne på både telefon og mail.

Populært koncept

En af de store kundemagneter har været muligheden for at sende gaver. Konceptet har i lockdown-perioden ligget med et indeks på næsten 1.000.

- Vores koncept ’Send en gave’ er oplagt i denne tid, hvor vi gerne vil glæde dem vi holder af, men skal holde afstand, siger Marianne Lyngby Pedersen.

- Jeg tror, det er et udtryk for, at danskerne søger nærheden på en anden måde. Hos Bog & idé sørger vi så for at gøre oplevelsen personlig ved at vedlægge et håndskrevet kort og pakke gaven pænt ind, præcis som kunden ellers ville gøre det selv, siger hun.

Puslespil har været den mest populære gave. Bog & idé har solgt over 31.000 af slagsen, siden samfundet lukkede ned i marts.

LÆS OGSÅ: Bog & idé mister 19 butikker til frivillig konkurrentFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD