Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Lidl lancerer nyt modekoncept med kendisdesigner

Foto: PRTirsdag den 6 juni 2017 kl. 10:20 af: Dennis Clausager

Den tyske discountkæde ønsker at gøre kvalitetsmode tilgængelig for alle. Et nyt koncept, og en ny kollektion kreeret af en kendt model og designer, er første skridt på vejen.

Lidl har tidligere haft succes med at sælge tekstilvarer i butikkerne, og nu øger kæden satsningen ved at lancere et helt koncept kaldet Lidl Fashion Week, der finder vej til alle Lids butikker, også i Danmark. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Lidl åbner tøjbutik i high fashion distrikt

Flere årlige kollektioner

Med den nye modesatsning vil kæden præsentere sit globale udbud af modetøj, flere gange om året internationalt i alle Lidl-butikker. Her, i disse særlige uger, vil kæden lancere sine modekollektioner – og første gang med Heidi Klum i spidsen.

- Heidi er en stor inspirationskilde. Hun bevæger sig hjemmevant i modens metropoler, sprudler af energi og livsglæde, samtidig med at hun er nede på jorden. Hun passer perfekt til Lidl og vores kunder. Vi er meget glade for at kunne præsentere Heidi Klums kollektion som den første inden for rammerne af vores Lidl Fashion Week, siger marketingchef i Lidl Danmark, Heidi Vittrup i en kommentar til samarbejdet.

Topmodel og designer

Heidi Klum er kendt som model, modefan, designer og trendsætter. Men hvad der indtil nu har været en hemmelighed er, at hun har indgået et samarbejde med Lidl og derigennem aktivt vil støtte kædens fremtidige mode-kampagne. Heidi Klum har designet en kollektion til Lidl, der afspejler hendes karakteristiske stil.

- Jeg håber, at folk vil kunne lide min kollektion, som jeg har designet for Lidl. Det har virkelig været sjovt. Ligesom jeg selv gør, stiller Lidl meget høje krav til gode kvalitetsprodukter til en super pris. For mode skal være sjovt, og alle skal have råd til denne fornøjelse, siger Heidi Klum i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet.

Lidls kunder kan se frem til den eksklusive lancering og Hedi Klums kollektioner i butikkerne senere på året.

LÆS OGSÅ: Dansker bliver øverste chef i LidlFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD