Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Lidl flytter hovedkontor – bygger nyt stort domicil

Foto: LINK ARKITEKTUR
Torsdag den 12 april 2018 kl. 09:13 af: Lise Møller Schilder - 0

Det går så godt for Lidl, at discountkæden vil flytte sit hovedsæde, bygge nyt domicil og samtidig fordoble antallet af butikker de kommende år.

Den tyske discountkæde Lidl flytter sit hovedsæde fra Kolding til Aarhus. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse. 

Lidl vil oven i dette bygge et nyt domicil på 11.000 m2, et moderne p-hus og en ny koncept-butik ved Godsbanen i Aarhus K. Magistraten i Aarhus Kommune.

Lidl har i denne uge indstillet til Aarhus Byråd, at Lidl ønsker at købe byggegrunden i den nye kreative bydel. Oven i dette forklarer kæden også, at den ønsker at øge antallet af butikker i Danmark markant.

- Med en ambition om at fordoble antallet af butikker de kommende år har Lidl skabt stor vækst de seneste år. Nu er hovedkontoret i Kolding blevet for småt, og derfor vil Lidl bygge splinternyt hovedkontor i den nye kreative bydel ved Godsbanen, også kaldet Aarhus K, skriver Lidl i pressemeddelelsen.

Vil tættere på uddannelserne

En af grundene til, at Lidl ønsker at flytte, er, at kæden i Aarhus vil være tættere på byens uddannelsesinstitutioner, således at kæden kan tiltrække fremtidige medarbejdere fra Aarhus Universitet og Aarhus BSS.

- Siden vi åbnede den første Lidl butik i Danmark i 2005, er vi gået fra 13 til 111 butikker, så det går meget stærkt – og det kan vi takke vores medarbejdere for. Nu er vi klar til næste skridt i vores udvikling, som er et nyt hovedkontor. Jeg glæder mig personligt til at give vores medarbejdere helt nye – og fantastiske – rammer, som vi skal vokse videre i, siger administrerende direktør i Lidl Danmark, Dirk Fust, i pressemeddelelsen.

Mangler stadig godkendelse

Hvis Aarhus Byråd giver grønt lys til, at Lidl kan købe byggegrunden, vil flytningen fra lokalerne i Kolding betyde, at ca. 250 medarbejderes faste arbejdsplads flytter til Aarhus i 2021. Lidls lagerlokaler forbliver i Kolding.

Før byggeriet kan starte, skal Aarhus Byråd behandle sagen, og det forventes at ske på førstkommende byrådsmøde. Herefter skal der udarbejdes lokalplan for området.

LÆS OGSÅ: Lidl vil af med 20 procent af sin plastikFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD